• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
Napište svůj komentář k receptu

Magdiny plátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Magdiny plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová krkovice
    • 4
      plátek šunka Nebo anglická slanina
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g sýr
    • 2
      ks hermelín

Postup přípravy receptu

1
Tenčí plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vyložíme alobalem, do kterého položíme maso, pod každý kousek dáme oříšek másla. Každý plátek masa přikryjeme plátkem šunky a zasypeme nastrouhaným eidamem. Zakryjeme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby, tak asi 190-200 °C. Po dvaceti minutách sundáme alobal a na každý plátek položíme naplocho rozřízlý hermelín řezem na maso. Ještě deset minut zapečeme.
2
Výborná příloha jsou brambory nakrájené na kostky tak 2 cm velké a jemně okmínované. Pokud je vsypeme do samostatného pekáčku a vložíme do trouby společně s masem, jsou po té půl hodině akorát. Osolíme až před podáváním. Na talíři lze doplnit tatarkou, rajčetem a podobně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sherise
    Sherise | 20. 4. 2015 18:18

    Rychlé, jednoduché a výýýborné! Pekla jsem i s bramborami, které jsem posypala na kolečka nakrájenou cibulí. Moc děkuji za inspiraci a dávám za 1*

  • Lucie Sobotková | 15. 3. 2010 10:13

    Vynikající, rychlé a jednoduché. určitě dávám za 1. a doporučuji vyzkoušet.

  • Jitka H. | 6. 7. 2007 16:23

    Jednoduché a dobré. Příště zkusím přidat tenká kolečka cibule.

  • Martina Dvořáková | 23. 6. 2007 14:46

    Jednoduché, rychlé a vynikající. Přítel byl nadšený. :-)

  • Káťa a Dáša Šťastná | 9. 5. 2007 21:46

    S mamkou hledáme dlouho nějaké recepty na krkovici!! Tento se nám zdál velmi jednoduchý a vinikající i jen z čtení!!..> vyzkoušíme jej a uvidíme ;-)

  • bramborka | 21. 1. 2007 09:22

    Nebylo to špatné,ty brambory jsem dala na plátky pod maso do alobalu.1.

  • Petra | 18. 4. 2006 15:49

    Bylo to vynikajici, presne tak jak rika pani Marie, kdybych vedela jak, dam za 1*

  • Marie Svobodová | 17. 12. 2005 14:46

    Jednoduché, rychlé, žádné nádobí a vynikající

  • Petra Synčáková | 15. 12. 2005 15:08

    Vyzkoušela jsem to a jak by to ohodnotil můj přítel bylo to vynikající!

  • František Dohnal | 15. 12. 2005 11:37

    Ještě doporučuji bramborové kostky občas prohrábnout, aby se nechytaly k pekáčku.

  • Jindra | 15. 12. 2005 10:20

    Tak jsem to vyzkoušela a ačkoli to vypadá pracně, je to velmi jednoduché a rychlé. Během hodiny je všechno hotové i s přílohou a to mám ještě půl hodiny času při pečení dělat něco jiného. Chutná to výtečně! Hodnotím za jedna.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Máslo Pepř mletý Sůl Šunka Sýr Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Plněné langoše

Plněné langoše

Sumeček

Sumeček

Vepřové kari

Vepřové kari

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

141
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Tvarohová bábovka II.
Tvarohová bábovka II.
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
Maďarský paprikový salát
Maďarský paprikový salát
Madlenky
Madlenky
Magnát topinky
Magnát topinky
Macho sváteční salát
Macho sváteční salát
Majolka
Majolka
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact