• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
Napište svůj komentář k receptu

Magdiny plátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Magdiny plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová krkovice
    • 4
      plátek šunka Nebo anglická slanina
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g sýr
    • 2
      ks hermelín

Postup přípravy receptu

1
Tenčí plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vyložíme alobalem, do kterého položíme maso, pod každý kousek dáme oříšek másla. Každý plátek masa přikryjeme plátkem šunky a zasypeme nastrouhaným eidamem. Zakryjeme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby, tak asi 190-200 °C. Po dvaceti minutách sundáme alobal a na každý plátek položíme naplocho rozřízlý hermelín řezem na maso. Ještě deset minut zapečeme.
2
Výborná příloha jsou brambory nakrájené na kostky tak 2 cm velké a jemně okmínované. Pokud je vsypeme do samostatného pekáčku a vložíme do trouby společně s masem, jsou po té půl hodině akorát. Osolíme až před podáváním. Na talíři lze doplnit tatarkou, rajčetem a podobně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sherise
    Sherise | 20. 4. 2015 18:18

    Rychlé, jednoduché a výýýborné! Pekla jsem i s bramborami, které jsem posypala na kolečka nakrájenou cibulí. Moc děkuji za inspiraci a dávám za 1*

  • Lucie Sobotková | 15. 3. 2010 10:13

    Vynikající, rychlé a jednoduché. určitě dávám za 1. a doporučuji vyzkoušet.

  • Jitka H. | 6. 7. 2007 16:23

    Jednoduché a dobré. Příště zkusím přidat tenká kolečka cibule.

  • Martina Dvořáková | 23. 6. 2007 14:46

    Jednoduché, rychlé a vynikající. Přítel byl nadšený. :-)

  • Káťa a Dáša Šťastná | 9. 5. 2007 21:46

    S mamkou hledáme dlouho nějaké recepty na krkovici!! Tento se nám zdál velmi jednoduchý a vinikající i jen z čtení!!..> vyzkoušíme jej a uvidíme ;-)

  • bramborka | 21. 1. 2007 09:22

    Nebylo to špatné,ty brambory jsem dala na plátky pod maso do alobalu.1.

  • Petra | 18. 4. 2006 15:49

    Bylo to vynikajici, presne tak jak rika pani Marie, kdybych vedela jak, dam za 1*

  • Marie Svobodová | 17. 12. 2005 14:46

    Jednoduché, rychlé, žádné nádobí a vynikající

  • Petra Synčáková | 15. 12. 2005 15:08

    Vyzkoušela jsem to a jak by to ohodnotil můj přítel bylo to vynikající!

  • František Dohnal | 15. 12. 2005 11:37

    Ještě doporučuji bramborové kostky občas prohrábnout, aby se nechytaly k pekáčku.

  • Jindra | 15. 12. 2005 10:20

    Tak jsem to vyzkoušela a ačkoli to vypadá pracně, je to velmi jednoduché a rychlé. Během hodiny je všechno hotové i s přílohou a to mám ještě půl hodiny času při pečení dělat něco jiného. Chutná to výtečně! Hodnotím za jedna.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Máslo Pepř mletý Sůl Šunka Sýr Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Čočková polévka s uzeným masem

Čočková polévka s uzeným masem

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

57
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
49
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
37
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
36
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
Maďarský paprikový salát
Maďarský paprikový salát
Madlenky
Madlenky
Magnát topinky
Magnát topinky
Macho sváteční salát
Macho sváteční salát
Majolka
Majolka
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact