• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády Okurky
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
Napište svůj komentář k receptu

Magdiny plátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Magdiny plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová krkovice
    • 4
      plátek šunka Nebo anglická slanina
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g sýr
    • 2
      ks hermelín

Postup přípravy receptu

1
Tenčí plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vyložíme alobalem, do kterého položíme maso, pod každý kousek dáme oříšek másla. Každý plátek masa přikryjeme plátkem šunky a zasypeme nastrouhaným eidamem. Zakryjeme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby, tak asi 190-200 °C. Po dvaceti minutách sundáme alobal a na každý plátek položíme naplocho rozřízlý hermelín řezem na maso. Ještě deset minut zapečeme.
2
Výborná příloha jsou brambory nakrájené na kostky tak 2 cm velké a jemně okmínované. Pokud je vsypeme do samostatného pekáčku a vložíme do trouby společně s masem, jsou po té půl hodině akorát. Osolíme až před podáváním. Na talíři lze doplnit tatarkou, rajčetem a podobně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sherise
    Sherise | 20. 4. 2015 18:18

    Rychlé, jednoduché a výýýborné! Pekla jsem i s bramborami, které jsem posypala na kolečka nakrájenou cibulí. Moc děkuji za inspiraci a dávám za 1*

  • Lucie Sobotková | 15. 3. 2010 10:13

    Vynikající, rychlé a jednoduché. určitě dávám za 1. a doporučuji vyzkoušet.

  • Jitka H. | 6. 7. 2007 16:23

    Jednoduché a dobré. Příště zkusím přidat tenká kolečka cibule.

  • Martina Dvořáková | 23. 6. 2007 14:46

    Jednoduché, rychlé a vynikající. Přítel byl nadšený. :-)

  • Káťa a Dáša Šťastná | 9. 5. 2007 21:46

    S mamkou hledáme dlouho nějaké recepty na krkovici!! Tento se nám zdál velmi jednoduchý a vinikající i jen z čtení!!..> vyzkoušíme jej a uvidíme ;-)

  • bramborka | 21. 1. 2007 09:22

    Nebylo to špatné,ty brambory jsem dala na plátky pod maso do alobalu.1.

  • Petra | 18. 4. 2006 15:49

    Bylo to vynikajici, presne tak jak rika pani Marie, kdybych vedela jak, dam za 1*

  • Marie Svobodová | 17. 12. 2005 14:46

    Jednoduché, rychlé, žádné nádobí a vynikající

  • Petra Synčáková | 15. 12. 2005 15:08

    Vyzkoušela jsem to a jak by to ohodnotil můj přítel bylo to vynikající!

  • František Dohnal | 15. 12. 2005 11:37

    Ještě doporučuji bramborové kostky občas prohrábnout, aby se nechytaly k pekáčku.

  • Jindra | 15. 12. 2005 10:20

    Tak jsem to vyzkoušela a ačkoli to vypadá pracně, je to velmi jednoduché a rychlé. Během hodiny je všechno hotové i s přílohou a to mám ještě půl hodiny času při pečení dělat něco jiného. Chutná to výtečně! Hodnotím za jedna.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Máslo Pepř mletý Sůl Šunka Sýr Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuličky z tatranek

Kuličky z tatranek

Linecké třené cukroví I.

Linecké třené cukroví I.

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

Poslední sledované recepty

106
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
62
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Hvězda Kolji Šuvadová: Dojemná vzpomínka na zesnulou Barbaru Haščákovou (†43)

Hvězda Kolji Šuvadová: Dojemná vzpomínka na zesnulou Barbaru Haščákovou (†43)

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
Maďarský paprikový salát
Maďarský paprikový salát
Madlenky
Madlenky
Magnát topinky
Magnát topinky
Macho sváteční salát
Macho sváteční salát
Majolka
Majolka
  • Recepty.cz
  • Magdiny plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact