Recept je dobry,uz mi dela chute.O vikendu se do toho gulase pustim.Davam za jedna.
A já bych ještě dodal,že z dob,kdy jsem tady jen četl komentáře a diskuse,že se hodnotí spíš jména autorů,než recept samotný a je tady tolik opravdu super receptů,kterých si nikdo ani nevšiml.Tento recept je zajímavý,pro mne zcela srozumitelný,takže taky dávám za 1
Bohužel,Terezko,všimla jsem si toho taky.
Zdena z JN, vlastně jste ,trochu ironicky, popsala pracovní postup, takže je to v pořádku a paní Vilemíno , fazole do madarské kuchyně patří a to velmi. Zkusí a spíš jsem zvědavá na zahuštění směsí paprika,rajčata a cibule, Ale proč né, my také zahuštujeme svíčkovou mixovanou kořenovou zeleninou a párek - proč né, třeba debrecínský,
Ono je to Janka s tým známkovaním tak ako píšeš. Jedničkami sa hodnotia nie dobré, ale známe a jednoduché recepty. A toľko výborných receptov tu zapadá prachom.
Tak,tu pětku tu snad dal někdo z legrace,ne?Proč hned takové hodnocení?Mi se to nezdá být tak špatný recept,autor asi myslel,ty fazole ještě povařit do měkka,protože,ač jsou z konzervy,ne vždy jsou zcela měkké,takže malinko povařit se můžou.Takže paní Lucie,já vám to hodnocení trošku vylepším,na pětku to rozhodně není,když se tady známkuje jedničkami vaječná pomazánka,kterou zná snad každý,tak tohle asi každý nezná.Takže ode mne je to za 1
Fazole přidávají k masu spáš Mexičani než Maďaři. Ale to je jedno, m jako m.
Nemusí to byť zlé, ale maďarským gulášom by som to nenazvala. Maďar by určite do guláša párok nedal. Z ktorej časti Slovenska ?
Tento recept je zajímavý, ale pro mě dost nejasný.Maso vaříme do měkka a zahustíme-čím zahustíme?Z rajčat, paprik a cibule uděláme jakousi kaši, do které přidáme fazole a párek, ale proč opět vaříme do měkka. Vždyť fazole jsou z konzervy, takže jsou měkké a párek bych nechala jen prohřát. A co potom? Asi se vše smíchá? Taky by bylo dobré, když uvádíte přesné množství ostatních ingrediencí, uvést alespoň přibližně množství masa.Děkuji za vysvětlení.