• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
Napište svůj komentář k receptu

Maďarský guláš ze Slovenska

autor: bianco
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maďarský guláš ze Slovenska
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      plechovka fazole
    • 500
      g rajčata
    • 500
      g paprika
    • 500
      g cibule
    • 0,50
      dl ocet
    • 150
      g cukr
    • 2
      ks párky

Postup přípravy receptu

1
1 cibuli osmahneme, přidáme maso na kostičky, sladkou papriku, vegetu, bujón a podlijeme vodou. Osolíme a vaříme do měkka a zahustíme. Rajčata + papriky + cibuli osmažíme na oleji, rozmixujeme a přidáme ocet, cukr a necháme vařit. Přidáme fazole, párek a vaříme do měkka.
2
Výborné s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 19. 6. 2008 09:52

    Recept je dobry,uz mi dela chute.O vikendu se do toho gulase pustim.Davam za jedna.

  • Ladislav Dorazin | 18. 6. 2008 20:38

    A já bych ještě dodal,že z dob,kdy jsem tady jen četl komentáře a diskuse,že se hodnotí spíš jména autorů,než recept samotný a je tady tolik opravdu super receptů,kterých si nikdo ani nevšiml.Tento recept je zajímavý,pro mne zcela srozumitelný,takže taky dávám za 1

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 20:33

    Bohužel,Terezko,všimla jsem si toho taky.

  • Zdenka Korábová | 18. 6. 2008 19:05

    Zdena z JN, vlastně jste ,trochu ironicky, popsala pracovní postup, takže je to v pořádku a paní Vilemíno , fazole do madarské kuchyně patří a to velmi. Zkusí a spíš jsem zvědavá na zahuštění směsí paprika,rajčata a cibule, Ale proč né, my také zahuštujeme svíčkovou mixovanou kořenovou zeleninou a párek - proč né, třeba debrecínský,

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 18:31

    Ono je to Janka s tým známkovaním tak ako píšeš. Jedničkami sa hodnotia nie dobré, ale známe a jednoduché recepty. A toľko výborných receptov tu zapadá prachom.

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 18:16

    Tak,tu pětku tu snad dal někdo z legrace,ne?Proč hned takové hodnocení?Mi se to nezdá být tak špatný recept,autor asi myslel,ty fazole ještě povařit do měkka,protože,ač jsou z konzervy,ne vždy jsou zcela měkké,takže malinko povařit se můžou.Takže paní Lucie,já vám to hodnocení trošku vylepším,na pětku to rozhodně není,když se tady známkuje jedničkami vaječná pomazánka,kterou zná snad každý,tak tohle asi každý nezná.Takže ode mne je to za 1

  • Vilemina Vilhelmová | 18. 6. 2008 14:53

    Fazole přidávají k masu spáš Mexičani než Maďaři. Ale to je jedno, m jako m.

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 13:42

    Nemusí to byť zlé, ale maďarským gulášom by som to nenazvala. Maďar by určite do guláša párok nedal. Z ktorej časti Slovenska ?

  • Zdena z JM | 18. 6. 2008 10:52

    Tento recept je zajímavý, ale pro mě dost nejasný.Maso vaříme do měkka a zahustíme-čím zahustíme?Z rajčat, paprik a cibule uděláme jakousi kaši, do které přidáme fazole a párek, ale proč opět vaříme do měkka. Vždyť fazole jsou z konzervy, takže jsou měkké a párek bych nechala jen prohřát. A co potom? Asi se vše smíchá? Taky by bylo dobré, když uvádíte přesné množství ostatních ingrediencí, uvést alespoň přibližně množství masa.Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maďarský Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Fazole Masox Ocet Paprika Paprika - sladká Párky Rajčata Sůl Vegeta Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Květáková (brokolicová) rýže

Květáková (brokolicová) rýže

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

192
Dýňová tortila
Dýňová tortila
179
Máslové řízky
Máslové řízky
157
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
77
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
42
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact