• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
Napište svůj komentář k receptu

Maďarský guláš ze Slovenska

autor: bianco
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maďarský guláš ze Slovenska
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      plechovka fazole
    • 500
      g rajčata
    • 500
      g paprika
    • 500
      g cibule
    • 0,50
      dl ocet
    • 150
      g cukr
    • 2
      ks párky

Postup přípravy receptu

1
1 cibuli osmahneme, přidáme maso na kostičky, sladkou papriku, vegetu, bujón a podlijeme vodou. Osolíme a vaříme do měkka a zahustíme. Rajčata + papriky + cibuli osmažíme na oleji, rozmixujeme a přidáme ocet, cukr a necháme vařit. Přidáme fazole, párek a vaříme do měkka.
2
Výborné s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 19. 6. 2008 09:52

    Recept je dobry,uz mi dela chute.O vikendu se do toho gulase pustim.Davam za jedna.

  • Ladislav Dorazin | 18. 6. 2008 20:38

    A já bych ještě dodal,že z dob,kdy jsem tady jen četl komentáře a diskuse,že se hodnotí spíš jména autorů,než recept samotný a je tady tolik opravdu super receptů,kterých si nikdo ani nevšiml.Tento recept je zajímavý,pro mne zcela srozumitelný,takže taky dávám za 1

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 20:33

    Bohužel,Terezko,všimla jsem si toho taky.

  • Zdenka Korábová | 18. 6. 2008 19:05

    Zdena z JN, vlastně jste ,trochu ironicky, popsala pracovní postup, takže je to v pořádku a paní Vilemíno , fazole do madarské kuchyně patří a to velmi. Zkusí a spíš jsem zvědavá na zahuštění směsí paprika,rajčata a cibule, Ale proč né, my také zahuštujeme svíčkovou mixovanou kořenovou zeleninou a párek - proč né, třeba debrecínský,

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 18:31

    Ono je to Janka s tým známkovaním tak ako píšeš. Jedničkami sa hodnotia nie dobré, ale známe a jednoduché recepty. A toľko výborných receptov tu zapadá prachom.

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 18:16

    Tak,tu pětku tu snad dal někdo z legrace,ne?Proč hned takové hodnocení?Mi se to nezdá být tak špatný recept,autor asi myslel,ty fazole ještě povařit do měkka,protože,ač jsou z konzervy,ne vždy jsou zcela měkké,takže malinko povařit se můžou.Takže paní Lucie,já vám to hodnocení trošku vylepším,na pětku to rozhodně není,když se tady známkuje jedničkami vaječná pomazánka,kterou zná snad každý,tak tohle asi každý nezná.Takže ode mne je to za 1

  • Vilemina Vilhelmová | 18. 6. 2008 14:53

    Fazole přidávají k masu spáš Mexičani než Maďaři. Ale to je jedno, m jako m.

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 13:42

    Nemusí to byť zlé, ale maďarským gulášom by som to nenazvala. Maďar by určite do guláša párok nedal. Z ktorej časti Slovenska ?

  • Zdena z JM | 18. 6. 2008 10:52

    Tento recept je zajímavý, ale pro mě dost nejasný.Maso vaříme do měkka a zahustíme-čím zahustíme?Z rajčat, paprik a cibule uděláme jakousi kaši, do které přidáme fazole a párek, ale proč opět vaříme do měkka. Vždyť fazole jsou z konzervy, takže jsou měkké a párek bych nechala jen prohřát. A co potom? Asi se vše smíchá? Taky by bylo dobré, když uvádíte přesné množství ostatních ingrediencí, uvést alespoň přibližně množství masa.Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maďarský Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Fazole Masox Ocet Paprika Paprika - sladká Párky Rajčata Sůl Vegeta Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

175
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
105
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
56
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
38
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact