Cibuli nakrájíme, necháme na oleji zesklovatět, vložíme na kousky nakrájené kuřecí maso a osmahneme, zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku, žampiony a pokrájenou papriku, podlejeme a dusíme, dochutíme protlakem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katka Altmanová
|25. 8. 2006 22:07
Jíme z masa jen kuřecí, rybu a plody moře a mohu potvrdit že se z kuřete dá uvařit cokoli, děláme guláš, svíčkovou i sekanou a karbanátky a ptáčky, prostě všechno. Možná někdo bude tvrdit, že není nad bůček atd. nikomu to neberu ať si každý jí co mu chutná-jen že guláš z kuřete je výborný.
Petr
|9. 7. 2006 12:13
Doporučuji místo kuřecích prsou použít stehení řízky. Jsou šťavnatější a myslím, že to guláši jen prospěje,