• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • zakysaná smetana 20 %
    • sůl
    • uzené maso
    • tvrdý sýr Nejlépe tučný
    • oregáno
    • olivový olej
    • bílé víno Chardonnay alespoň 12 %

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na tenké plátky. Poté nastrouháme sýr, nakrájíme uzené maso na malé kostičky, vše smícháme a necháme odležet v lednici asi 10 minut. Vymažeme plechový pekáček olivovým olejem. Vše vložíme do pekáčku zasypeme solí, oregánem a zalijeme 2 lžícemi Chardonnay a zakysanou smetanou, pořádně promícháme. Musíte vše udusat, aby vše bylo na dně pekáčku. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30-45 minut při teplotě 200 °C.
2
**Tip:** čím jemněji nakrájíte brambory, tím rychleji bude pokrm hotový! Používám malý nerezový pekáček 20x30 cm, koupíte třeba v IKEA. Víno třeba z Lídl Austrálie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • m1 | 18. 11. 2011 18:53

    Ted to delam a uz to pecu asi hodinu a 15 minut na 200 stupnu a porad to jeste neni ... Udelal jsem tak 2mm silne platky... mam toho docela dost tak pro 4 lidi... ale voni to pekne :) na vrh jsem polozil jeste cheery rajcatka a zasipal to rukolou :))

  • milanbarta | 11. 9. 2011 14:18

    sos byl super, bramborám i přes tenkost 50 minut nestačilo

  • Anonym | 30. 10. 2007 18:36

    Fantasticky recept! Ted to prave jim a nema to chybu.Opravte si prosim vyraz "tceba v IKEA" Dekuji.

  • Anonym | 29. 10. 2007 18:07

    Mě zase pobavilo zasypání vínem. Ale jinak to bude určitě moc dobré a vyzkouším.

  • Hela - | 29. 10. 2007 09:23

    Ha ha, výraz tenká kostička mě po ránu rozesmál! Ale recept vyzkouším, vypadá dobře!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Olivový olej Oregáno Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

292
Máslové řízky
Máslové řízky
280
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
173
Dýňová tortila
Dýňová tortila
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact