Maso nakrájíme jako na guláš, na oleji osmahneme do světle růžova nakrájenou cibuli, zasypeme oběma paprikami a přidáme sáček zelí i s vodou.
2
Houby (mohou být předem namočené) přidáme k zelí, osolíme, rozdrobíme gulášovou kostku a dusíme pod pokličkou, dokud není zelí měkké.
3
Na pánvi opečeme nakrájené maso, necháme trochu změknout a téměř hotové přidáme k zelí. Společně povaříme do změknutí, vodu necháme vydusit tak, aby pokrm nebylo potřeba zahušťovat.
4
Jako příloha jsou nejlepší malé chlupané knedlíky nebo bramborové halušky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
verka kaskova
|7. 4. 2007 13:59
tento recept jsem vyzkousela a je vynikajici dekuji za novy recept mockrat je velmi dobry a chutnal i mymu priteli.dekuji.
Tereza Jarčušková
|4. 4. 2007 12:27
Myslím, že to nebude kyslé. U nás sa robí aj kapustnica len z čistého láku a je to v pohode. Kyslé to bude akurát.
E-liška
|4. 4. 2007 10:53
Nebude to s tím lákem moc kyselé?Já bych ho tam dala jenčást ke konci podle potřeby a zelí doporučuju překrájet.Je to modernější segedin,který miluju.Zkusím!