Plátky masa, naklepeme, osolíme, opepříme, nařízneme, potřeme olejem a dáme na chvilku do lednice. Poté na tuku orestujeme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso a dusíme asi půl hodinky. Poté přidáme na kousky nakrájená játra a dodusíme. Po udušení maso vyjmeme, a šťávu i s játry vložíme do mixéru, přidáme lisovaný česnek a umixujeme.
2
Šťávu vrátíme zpět do kastrolu, přilejeme červené víno, přidáme kečup a necháme prohřát. Dochutíme česnekem a kečupem dle vlastní chuti, můžeme dosolit a dopepřit. Na talíři posypeme plátek masa strouhaným sýrem, polijeme šťavkou a podáváme s rýží.
3
Tento recept je pracnější, ale výsledek fakt stojí za to. Komu se jako mě nechce mýt mixér, šťáva se s játry nakrájenými na kousky dá propasírovat, ale není to ono.