RADA: Ochutnejte hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou a další moravské speciality
Jistě došlo k drobnému omylu, v obou případech bychom byli ve Francii v 17. století na poli matematiky a fyziky. Jen na kulinářských stránkách Denis Papin zůstal trochu ve stínu Blaise Pascala. Žádná tragedie. My si to přeložíme.
Pascalův hrnec je neexistující krávovina - jak jinak to popsat :))
zkusil jsem poprvé, a měj jsem trochu více koření takže to bylo hodně ,,na divoko,, přidal jsem jednu lžíci povidel a opravdu luxus :D
Co je to Pascalův hrnec? Já znám pouze Pascalův binomický trojúhelník...
vařím jakzyk a najednou mi z toho vyjde svíčková :), ale je luxusní to se musí nechat !
Fáááákt luxusní.. Dneska jsem dělala na oběd ááá , no prostě mňááááám <3 <3 <3