A ještě pro upřesněná - dávala jsem 3x200g smetany (ne na vaření, ale na šlehání)... Tím se dá také "překořenění" zachránit, pokud máte tu třetí "rezervní" smetanu po ruce a ne v obchodě ;-)
Naprosto luxusní! Děkuji Vám za recept. Doporučuji grilovací koření bez soli, ale protože jsem předem počítala, že mi niva všechno dosolí, tak jsem byla opatrná (kdyby ne, nedopadlo by to dobře :-D ). Takže doporučuji dochucovat, AŽ PO přidání nivy. Ještě jednou díky. Je to opravdu moc dobré, hlavně když se to celé ještě pár hodin po dopečení uleží. :-) :-)
Dobrý den, Ivano, to mě samozřejmě velmi mrzí, pokud se k přípavě dostanete i příště, budete vědět, že dosolit se dá vždy, každá sůl solí jinak a každý by si měl nejprve přečíst ingredience a tomu přizpůsobit míru koření . Pokud se nepletu, nikde jsem nepsala, že se má okořenit pořádně, ale třeba už mé počítačem poškozené oko občas vynechává. Co se týká nivy, je na každém, co si do receptu přidá, či ne, na vaření nikdy není žádný správný postup, proto je kuchyně kouzelná, že si každý může poupravit, jak mu to chutná nejvíce. A u nás máme rádi vše sakumprásk, tak jak jsem psala, ale někdy je třeba i chuť na jemnější verzi bez zrajícího sýra a špenát obměnit např. žampiony. Přeji Vám tedy mnoho úspěchů do dalšího vaření a pevnou ruku při kořenění :-) . K.
Dobrý den, Ivano, to mě samozřejmě velmi mrzí, pokud se k přípavě dostanete i příště, budete vědět, že dosolit se dá vždy, každá sůl solí jinak a každý by si měl nejprve přečíst ingredience a tomu přizpůsobit míru koření . Pokud se nepletu, nikde jsem nepsala, že se má okořenit pořádně, ale třeba už mé počítačem poškozené oko občas vynechává. Co se týká nivy, je na každém, co si do receptu přidá, či ne, na vaření nikdy není žádný správný postup, proto je kuchyně kouzelná, že si každý může poupravit, jak mu to chutná nejvíce. A u nás máme rádi vše sakumprásk, tak jak jsem psala, ale někdy je třeba i chuť na jemnější verzi bez zrajícího sýra a špenát obměnit např. žampiony. Přeji Vám tedy mnoho úspěchů do dalšího vaření a pevnou ruku při kořenění :-) . E.
Tenhle popis u postupu mě moc mrzí, poprvé se mi stalo, že to mam přesolené, psala jste pořádně okořenit, že omáčka ze smetany je jemná.. jenomže ta niva zrovna ne, měla by jste to upravit a dopsat, ať to člověk okoření pořádně, ale kořením grilovacím bez soli, nebo ať se počítá s rezervou a případně se to dokoření až nakonec, když je omáčka hotová.. nechala jsem se unést a nebála jsem se toho a takhle to dopadlo.. =/ JInak chválím, než jsem tam dala tu nivu tak ta omáčka byla skvělá, myslím, že ta niva je to dokonce zbytečná, možná by s tam nemusela dávat vůbec =) :-\
Gnocchi před zapekaním nevařím..a jsou taktéž výborné..
naprosto geniální, opravdu strašně moc vynikající, mockrát děkuji ;-)
právě jsem dovařila, bylo to výborné, jen jsem vynechala nivu a místo ní tam přihodila jednu kostku apetita. Mňamka
Jak jsem to zalil smetanou tak jsem si řekl ze to jist nebudu. Manželku jsem donutil to ochutnat první ale musím říct ze luxus. Jen toho je minimalne na 6 porci spise víc ještě.
Opravdu výborný recept ještě lepší je to udělat z domácích gnocchi ne z kupovaných
Dobrý den, vaše hodnocení bylo smazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)
Přesně tak. Takhle dohromady jsou fakt luxusní. A ta sýrová krusta je třešinka na dortu. :-* jen když jsem pohyboval kurzorem tak nevím proč ale kliklo mi to na hodnocení 5 :-$ A nevím jak to zrušit.Patří tam za jedna
Dobrý den. Zkusila jsem uvařit tento pokrm a musím říci, že jak již sám název napovídá, tak byl vskutku vynikající. Jsem kuchař začátečník, ale i přes to se mi na přípravě tohoto pokrmu nezdálo nic až tak těžkého. Všem ho vřele doporučuji alespoň zkusit.
přidala jsem tam jeste tavený sýr výborný recept 8-)
Naprostá lahůdka, přítel se olizoval až za ušima a to má pěkně mlsný jazýček! Okamžitě řadím mezi svých TOP 10 receptů! ) :-)
))))
Ondra tomu nasadil korunku )) úúžasný recept! MŇAM
Jsem muž. Výborně uvařím čaj. Usmažím vajíčka se slaninou. Ale tohle byla výzva. Moje žena si mě chce podruhé vzít a matka závidí, že si mě vzít nemůže :-) Recept si napíšu do deníčku, hned za chleba s máslem a šunkou :-) Díky.
Všem děkuji za hodnocení, pro mě jakožto začínající kuchařku je to příjemné pohlazení, když vidím, že můj recept má takový úspěch :-) věřím, že většina zkušených nebo profesionálních kuchařů by nad touto překombinovanou smrští protočila bulvy, ale nemohu si pomoct, nám to doma všechno takhle dohromady velmi chutná :-P .. když si dávám gnocchi v restauraci, tak jsou buďto smetanové se špenátem, nebo jen s nivou, nebo jen s kuřecím a vždy mi tam ostatní ingredience chybí a musím si pak udělat ty své sakumprásk vše dohromady :-D ... Děkuji a doufám, že bude chutnat i nadále :-)
Recept jsem zkusila místo nivy s taveným sýrem a také výborné. Tuto variantu mohu doporučit pro ty co nejedí nivu. Děkuji mnohokrát za skvělý recept.
Jenom pri cteni receptu se mi zbihaly sliny, po otestovani na manzelovi jsem zaradila do kucharky vyborne, a maso sem si nalozila 2 hodinky dopredu. ;-)
fakt-LUXUSNI-ani tu smetanu jsem nedavala....parada,zaradim pravidelne do našeho jidelnicku-uvarila jsem tuto dobrotu synovi za statnice-miluje gnochi a nivu
Gnocchi připravuji podle tohoto receptu již několik let a mohu jen doporučit :-) doma se po nich zapráší raz dva!
Ďakujeme za recept, urobili sme si to u nás na intráku a bolo to vynikajúce. No keďže sú gnocchi veľmi sýte, z pôvodných štyroch porcií to zatiaľ vyzerá na osem ;-)
Dnes jsem skoušela poprvé a opravdu výborný <3 recept určitě zopakuji
Velmi dobré, jen mi tam trochu vadí ten špek, příště ho určitě vynechám.... ale jinak lahůdka :-)
Zbožňuji tento recept a velmi ráda se k němu vracím :-) Zrovna včera jsem je dělala k večeři a jako vždy, luxusní! :-)
Naprosto vynikající!
Vynikající. Už jsem doporučila recept dalším a vždy velká pochvala.
Musím opravdu uznat, že toto je velmi povedený recept!! Good job! 8-)
doopravdy bomba doporučuji
Výborný :-) Nic lepšího jsem snad nejedla ;-) 1*******
hmmmmm bomba,jdu si jeste přidat :-)
jsou moc dobré ;-)
Jsou moc dobré, dělám často, špek tam nedávám, když je víc času vařím špenát se sýry zvlášť, maso zvlášť a pak to v zapékací míse smíchám vše dohromady a zapeču. ;-)
Absolutně eňo ňuňo - přiznám se, že jsem už nezapékala, protože sliny se sbíhaly přespříliš :-P a těch 10 minut na zapékání mi přišlo až moc.