Hermelín podélně rozkrojete, v jeho velikosti si vyrobte z alobalu mističku, do ní vložte polovinu hermelínu měkkou stranou nahoru, polijte lžičkou oleje, přidejte lžíci meruňkové marmelády a posypejte kořením na sýry. Strčte do trouby asi na 8 minut tak na 160 °C. Budete slintat blahem :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|11. 10. 2007 14:47
Kombinaci sýra a marmelády jsme poprvé jedli ve Švédsku. Taky nám to přišlo divné, ale když jsme ochutnali, bylo to dobré. My jsme zkoušeli meruňkovou nebo jahodovou marmeládu na plátkový sýr.
Eva
|11. 10. 2007 10:26
PARDON! "Lžičku" marmelády, ne "lžíci".
Ivana Přikrylová
|2. 10. 2007 21:21
Pro Janu Remkovou: Koření na sýry začala jako novinku vyrábět Vitana, vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a je fakt moc dobré.
Monika2
|1. 10. 2007 21:22
Hermelín v kombinaci s brusinkami je také skvělý. Já bych to tady zkusila.
Jana V.
|30. 9. 2007 18:03
Není celá lžíce moc?
Jana Remková
|29. 9. 2007 15:35
No,vypadá to zajímavě,ale vůbec nevím,že existuje koření na sýry? Jana