• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
Napište svůj komentář k receptu

Luhačovický špaček

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 100
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Luhačovický špaček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce strouhanka
    • petrželová nať
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      ks ostravská klobása
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso smícháme dohromady, dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.
2
Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky (průměr podle velikosti klobásy), potřeme hořčicí, na prostředek položíme ostravskou klobásu a tu zavineme do masa (klobása může vykukovat).
3
Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí, aby držela. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180 °C asi 20 minut.
4
Před dopečením potřeme po vrchu kečupem a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Habka | 2. 12. 2012 15:55

    Bylo to moc dobré, pochutnali jsme si. Dávám za 1.

  • jana | 18. 2. 2011 17:33

    víš prd, co je dobrý ;-)

  • Linda | 11. 1. 2011 13:56

    Nevíte prosím jaká je kalorická hodnota tadytoho pokrmu.. Ráda bych věděla jestli toho jídlo si můžu dovolitzaředit do své redukční diety :)

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 13:38

    Dnes jsem to měla na oběd,ty párky jsem na koncích nařízla,jako na grilování,ale jen jeden řez,ne do kříže a ono to opravdu vypadalo,jako špaček-nebo nějaký pták.Moc dobré,dávám za 1

  • Jana Janková | 14. 1. 2007 18:24

    Je to super.

  • Maruš | 12. 1. 2007 11:31

    Simčo,někdy přidávám do mletého masa trochu Solamylu,líp pak drží tvar.

  • Anonym | 11. 1. 2007 20:59

    Aspoň že vím, co si v Luhačovicích určitě nedat.

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 19:45

    No právě, já jsem také výrazně masožravá. takže maso, obalené masem a to vše "přepásané" masem je prostě žůžo - labůžo.....

  • Kateřina Dvořáková | 11. 1. 2007 15:22

    Zkusila jsem dát více hovězího mletého masa, než vepřového - to je tučnější a potom se rozpadá... A drželo to... Ale jinak - reakce přítele na tento recept - "no to je naprosto dokonalý, maso v masu a ještě v masu :c)"

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 12:50

    Jo,jo, v "klucích" nás to móóóc zaujalo, takže jsme ho uz otestovali. Bylo to dost dotbré!!! Jen se přiznám, že mi to moc nedrželo pohromadě... ale chuťově za 1 (ty chyby nebyly v receptu, ale spíš v rukách, které ten recept realizovaly :o))) )

  • Anonym | 11. 1. 2007 12:25

    Je dodbré že je to zde napsané, recept si lépe najdu

  • Kejty | 11. 1. 2007 11:57

    Tento recept byl před pár dny v pořadu KLUCI V AKCI.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Mletá paprika Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Ostravská klobása Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Krůtí nudlová polévka

Krůtí nudlová polévka

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

53
Rybí špíz s nudlemi shirataki
Rybí špíz s nudlemi…
46
Švei-ču-žou
Švei-ču-žou
40
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
32
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
25
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact