• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
Napište svůj komentář k receptu

Luhačovický špaček

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Luhačovický špaček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce strouhanka
    • petrželová nať
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      ks ostravská klobása
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso smícháme dohromady, dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.
2
Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky (průměr podle velikosti klobásy), potřeme hořčicí, na prostředek položíme ostravskou klobásu a tu zavineme do masa (klobása může vykukovat).
3
Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí, aby držela. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180 °C asi 20 minut.
4
Před dopečením potřeme po vrchu kečupem a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Habka | 2. 12. 2012 15:55

    Bylo to moc dobré, pochutnali jsme si. Dávám za 1.

  • jana | 18. 2. 2011 17:33

    víš prd, co je dobrý ;-)

  • Linda | 11. 1. 2011 13:56

    Nevíte prosím jaká je kalorická hodnota tadytoho pokrmu.. Ráda bych věděla jestli toho jídlo si můžu dovolitzaředit do své redukční diety :)

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 13:38

    Dnes jsem to měla na oběd,ty párky jsem na koncích nařízla,jako na grilování,ale jen jeden řez,ne do kříže a ono to opravdu vypadalo,jako špaček-nebo nějaký pták.Moc dobré,dávám za 1

  • Jana Janková | 14. 1. 2007 18:24

    Je to super.

  • Maruš | 12. 1. 2007 11:31

    Simčo,někdy přidávám do mletého masa trochu Solamylu,líp pak drží tvar.

  • Anonym | 11. 1. 2007 20:59

    Aspoň že vím, co si v Luhačovicích určitě nedat.

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 19:45

    No právě, já jsem také výrazně masožravá. takže maso, obalené masem a to vše "přepásané" masem je prostě žůžo - labůžo.....

  • Kateřina Dvořáková | 11. 1. 2007 15:22

    Zkusila jsem dát více hovězího mletého masa, než vepřového - to je tučnější a potom se rozpadá... A drželo to... Ale jinak - reakce přítele na tento recept - "no to je naprosto dokonalý, maso v masu a ještě v masu :c)"

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 12:50

    Jo,jo, v "klucích" nás to móóóc zaujalo, takže jsme ho uz otestovali. Bylo to dost dotbré!!! Jen se přiznám, že mi to moc nedrželo pohromadě... ale chuťově za 1 (ty chyby nebyly v receptu, ale spíš v rukách, které ten recept realizovaly :o))) )

  • Anonym | 11. 1. 2007 12:25

    Je dodbré že je to zde napsané, recept si lépe najdu

  • Kejty | 11. 1. 2007 11:57

    Tento recept byl před pár dny v pořadu KLUCI V AKCI.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Mletá paprika Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Ostravská klobása Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Buchta alá medovník

Buchta alá medovník

Výborný dresing

Výborný dresing

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

48
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
43
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
37
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact