víš prd, co je dobrý ;-)
Nevíte prosím jaká je kalorická hodnota tadytoho pokrmu.. Ráda bych věděla jestli toho jídlo si můžu dovolitzaředit do své redukční diety :)
Dnes jsem to měla na oběd,ty párky jsem na koncích nařízla,jako na grilování,ale jen jeden řez,ne do kříže a ono to opravdu vypadalo,jako špaček-nebo nějaký pták.Moc dobré,dávám za 1
Je to super.
Simčo,někdy přidávám do mletého masa trochu Solamylu,líp pak drží tvar.
Aspoň že vím, co si v Luhačovicích určitě nedat.
No právě, já jsem také výrazně masožravá. takže maso, obalené masem a to vše "přepásané" masem je prostě žůžo - labůžo.....
Zkusila jsem dát více hovězího mletého masa, než vepřového - to je tučnější a potom se rozpadá... A drželo to... Ale jinak - reakce přítele na tento recept - "no to je naprosto dokonalý, maso v masu a ještě v masu :c)"
Jo,jo, v "klucích" nás to móóóc zaujalo, takže jsme ho uz otestovali. Bylo to dost dotbré!!! Jen se přiznám, že mi to moc nedrželo pohromadě... ale chuťově za 1 (ty chyby nebyly v receptu, ale spíš v rukách, které ten recept realizovaly :o))) )
Je dodbré že je to zde napsané, recept si lépe najdu
Tento recept byl před pár dny v pořadu KLUCI V AKCI.