• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
Napište svůj komentář k receptu

Luhačovický špaček

autor: DvorakovaKaterina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Luhačovický špaček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce strouhanka
    • petrželová nať
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      ks ostravská klobása
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso smícháme dohromady, dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.
2
Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky (průměr podle velikosti klobásy), potřeme hořčicí, na prostředek položíme ostravskou klobásu a tu zavineme do masa (klobása může vykukovat).
3
Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí, aby držela. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180 °C asi 20 minut.
4
Před dopečením potřeme po vrchu kečupem a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Habka | 2. 12. 2012 15:55

    Bylo to moc dobré, pochutnali jsme si. Dávám za 1.

  • jana | 18. 2. 2011 17:33

    víš prd, co je dobrý ;-)

  • Linda | 11. 1. 2011 13:56

    Nevíte prosím jaká je kalorická hodnota tadytoho pokrmu.. Ráda bych věděla jestli toho jídlo si můžu dovolitzaředit do své redukční diety :)

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 13:38

    Dnes jsem to měla na oběd,ty párky jsem na koncích nařízla,jako na grilování,ale jen jeden řez,ne do kříže a ono to opravdu vypadalo,jako špaček-nebo nějaký pták.Moc dobré,dávám za 1

  • Jana Janková | 14. 1. 2007 18:24

    Je to super.

  • Maruš | 12. 1. 2007 11:31

    Simčo,někdy přidávám do mletého masa trochu Solamylu,líp pak drží tvar.

  • Anonym | 11. 1. 2007 20:59

    Aspoň že vím, co si v Luhačovicích určitě nedat.

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 19:45

    No právě, já jsem také výrazně masožravá. takže maso, obalené masem a to vše "přepásané" masem je prostě žůžo - labůžo.....

  • Kateřina Dvořáková | 11. 1. 2007 15:22

    Zkusila jsem dát více hovězího mletého masa, než vepřového - to je tučnější a potom se rozpadá... A drželo to... Ale jinak - reakce přítele na tento recept - "no to je naprosto dokonalý, maso v masu a ještě v masu :c)"

  • Simča Sládková | 11. 1. 2007 12:50

    Jo,jo, v "klucích" nás to móóóc zaujalo, takže jsme ho uz otestovali. Bylo to dost dotbré!!! Jen se přiznám, že mi to moc nedrželo pohromadě... ale chuťově za 1 (ty chyby nebyly v receptu, ale spíš v rukách, které ten recept realizovaly :o))) )

  • Anonym | 11. 1. 2007 12:25

    Je dodbré že je to zde napsané, recept si lépe najdu

  • Kejty | 11. 1. 2007 11:57

    Tento recept byl před pár dny v pořadu KLUCI V AKCI.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Mletá paprika Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Ostravská klobása Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatová pizza

Rajčatová pizza

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Vynikající vánoční štola

Vynikající vánoční štola

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Doporučujeme

35 minut
Tortilla s paprikou a pórkem

Tortilla s paprikou a pórkem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

35
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
25
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
23
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
22
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
22
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na grilu, topince nebo s těstovinami
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na…
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
AHA.cz Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Vila krásky Cary Delevingneové: Rok po ničivém požáru? Trosky za 106 milionů!

Vila krásky Cary Delevingneové: Rok po ničivém požáru? Trosky za 106 milionů!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Luhačovický špaček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact