V USA je lucina cream cheese
Lucina se v zahranici da sehnat jako Philadelfia,aspon tady v Irsku..Hodne stesti.
Prosim,prosim,mohla bych mit recept na babovku s jogurtem? Trochu si hlidam kila. Dekuji Alena
Měla jsem možnost bábovku ochutnat, velmi přípomínala klasickou tvarohovou. A ta vyjde cenově mnohem levněji.
Vyzkoušíme i s jogurtem, nejlepší bude Danone, dám vědět, jestli měla stejný úspěch jako s lučinou!!
Já dělám bábovku s jogurtem, je to dietní, levnější a také moc dobré!
Žervé je ličině podobné, ale na rozdíl od lučiny má slanější chuť. Pozor při přidávání do sladkých jídel!
Žervé je lučině podobné. Dá se použít i to.
Lučina je tvarohový smetanový sýr, něco mezi tvarohem a sýrem.
Delsi dobu ziji v zahranici, co je to Lucina. Neco jako tuhy smetanovy syr a nebo spis tvaroh?
Jestli se nesrazila proto, že jste, Marwin, pekla prudčeji a na moc stupňů, nebo jste ji brzo vydělala z trouby nebo vyklopila ještě dost horkou.Těch příčin může být několik, ale až Vás přejde zklamání, zkuste to znovu, je fakt výborná !!
Tak jsem včera tuhle bábovku taky zkusila a musím říct, že poprvé v mé dosavadní kuchařské mnohaleté praxi se mi něco tak odporně srazilo... Dost mě zklamala... :o(
Dejte moučkový, lépe se našlehá. Bábovku jsem dělala - viz nahoře !! Je super !!
Dobrý den, a 300 g jakého cukru, moučkového nebo krystal? Díky, Kateřina
Tenhle recept mám již delší dobu od kamarádky a musím říct že mě nadchnul. Bábovka je vynikající
Také jsem recept vyzkoušela a musím říci, že bábovka je velice dobrá. Není "suchá", což s povděkem kvitoval nejen syn, ale i spolupracovníci. Po bábovce se jen zaprášilo. Při šlehání žloutků s cukrem jsem pom lžičkách přidávala horkou vodu, aby pěna byla lehčí a lépe se šlehala. P.S. nechápu proč by autor receptu musel být zvrhlík, jak píše Laďa. PROČ?? Zřejmě bábovku ani nezkusil....
Laďo, a proč? Každému chutná něco jiného a že by proto byl zvrhlík???
Bábovku jsem vyzkoušela a je perfektní. Máme rádi tvarohové bábovky a tahle je tomu podobná. Možná by se povedla i z pomazánkového másla, příště to vyzkouším a napíšu, vyšlo by to levněji. Jinak je SUPER!!!
Autor tohoto receptu musí být zvrhlík
bábovku jsem s nadšením zkusila, ale až tak moc mě nenadchla...je taková dost těžká, na to , kolik stojí.....NIC MOC. Dělám lepší - -obyčejnou !
Tak jsem ji v patek vecer zkusila, skoda, ze jsem ji nenechala vic vychladnout nez jsem ji vyklopila, ale i "srazena" byla moc dobra :-) Jinak priste asi pouziji levnejsi zerve, snad ji tim nezkazim.
Bábovka je super!!!
Já tam dávám smetanu na šlehání, ale myslím si, že by se to určitě povedlo i se smetanou na vaření, protože se smetana nemusí šlehat.
A jaka smetana,na vareni nebo na slehani?? dik
Opravdu vynikající
Je opravdu dobrá a hlavně není suchá.
Hrozně mě lákala, tak jsem ji hned včera vyzkoušela. Je to VYNIKAJÍCÍ bábovka pro slavnostnější příležitosti!! Je trochu dražší, ale stojí za to!! Protože máme rádi tmavá těsta, do poloviny jsem přidala kakao a byla SUPER!! Vláčná, jemná, prostě jednička s hvězdičkou! Díky za vynikající recept, který už naše rodina neopustí !!! V receptu není uvedena doba pečení -pekla jsem na 160 st. asi 3/4 hodiny. Peče se ale dobře, pekla jsem v plynové troubě, perfektně se povedla!! Určitě vyzkoušejte !!