• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
Napište svůj komentář k receptu

Lucinky zapečené smetanové nudle

autor: 20.love
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lucinky zapečené smetanové nudle
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny ploché dlouhé nudle
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 200
      ml sladká smetana
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • petrželka sušená nebo čerstvá

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny, lehce naklepaná kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka orestujeme po obou stranách na pánvi s olejem. Uvařené těstoviny rozložíme do zapékací mísy, posypeme na plátky nakrájeným česnekem a nivou, polijeme tak 1/2 smetany, přidáme kuřecí prsa, na ně dáme také plátky nivy, přelijeme zbytkem smetany a lehce posypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dfaf | 10. 7. 2007 17:57

    Souhlasim Anonym má absolutně pravdu, a ty lily ze sebe nemusíš dělat moc chytrou myslim že ti občas taky něco uteře. a na to máme pusu, na to aby jsme se zeptali když něco nevime :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 09:30

    Lily,nezapomen,že jsou tu i začátečnice,tak když něco nevědí a chtějí recept vyzkoušet,tak mají právo se zeptat,kde jinde by dostali odpověd?

  • lily | 16. 3. 2007 09:20

    Každý zkušenější už ví, že když má všechny ingredience uvařené (osmahnuté) tak to nechá tak na 180st. zapéct v troubě než se Vám "nevypeče" ta smetana a pěkně to tam nezhoustne. Je to tak půl hoďka ale záleží na troubě a na tom jestli dáváte rovnou do předehřáté trouby.

  • Irena Klasová | 4. 9. 2006 12:51

    Paní Ivano děkuji za radu:-)

  • Ivana | 30. 8. 2006 15:42

    Na České hospodyňce uvedeno jako Martinčiny špagety s podstatně vydařenějším popisem.

  • Irena Klasová | 29. 8. 2006 18:55

    Vypadá to skvěle, ale jak dlouho se to má zapékat a při kolika stupních?Není ani zmínka, že se to má vložit do trouby a zapéct

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželka Sladká smetana Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharský salát

Bulharský salát

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…

Uzený vývar

Uzený vývar

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
12
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
12
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
11
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact