• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
Napište svůj komentář k receptu

Lucinky zapečené smetanové nudle

autor: 20.love
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lucinky zapečené smetanové nudle
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny ploché dlouhé nudle
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 200
      ml sladká smetana
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • petrželka sušená nebo čerstvá

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny, lehce naklepaná kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka orestujeme po obou stranách na pánvi s olejem. Uvařené těstoviny rozložíme do zapékací mísy, posypeme na plátky nakrájeným česnekem a nivou, polijeme tak 1/2 smetany, přidáme kuřecí prsa, na ně dáme také plátky nivy, přelijeme zbytkem smetany a lehce posypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dfaf | 10. 7. 2007 17:57

    Souhlasim Anonym má absolutně pravdu, a ty lily ze sebe nemusíš dělat moc chytrou myslim že ti občas taky něco uteře. a na to máme pusu, na to aby jsme se zeptali když něco nevime :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 09:30

    Lily,nezapomen,že jsou tu i začátečnice,tak když něco nevědí a chtějí recept vyzkoušet,tak mají právo se zeptat,kde jinde by dostali odpověd?

  • lily | 16. 3. 2007 09:20

    Každý zkušenější už ví, že když má všechny ingredience uvařené (osmahnuté) tak to nechá tak na 180st. zapéct v troubě než se Vám "nevypeče" ta smetana a pěkně to tam nezhoustne. Je to tak půl hoďka ale záleží na troubě a na tom jestli dáváte rovnou do předehřáté trouby.

  • Irena Klasová | 4. 9. 2006 12:51

    Paní Ivano děkuji za radu:-)

  • Ivana | 30. 8. 2006 15:42

    Na České hospodyňce uvedeno jako Martinčiny špagety s podstatně vydařenějším popisem.

  • Irena Klasová | 29. 8. 2006 18:55

    Vypadá to skvěle, ale jak dlouho se to má zapékat a při kolika stupních?Není ani zmínka, že se to má vložit do trouby a zapéct

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželka Sladká smetana Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Marshmallows

Marshmallows

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

215
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
120
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
40
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
36
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Deník Aha! 10.6.2025

Deník Aha! 10.6.2025

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Ben Cristovao poprvé ukázal video z děsivé nehody! Letěl vzduchem 20 metrů

Ben Cristovao poprvé ukázal video z děsivé nehody! Letěl vzduchem 20 metrů

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact