• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
Napište svůj komentář k receptu

Lucinky zapečené smetanové nudle

autor: 20.love
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lucinky zapečené smetanové nudle
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny ploché dlouhé nudle
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 200
      ml sladká smetana
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • petrželka sušená nebo čerstvá

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny, lehce naklepaná kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka orestujeme po obou stranách na pánvi s olejem. Uvařené těstoviny rozložíme do zapékací mísy, posypeme na plátky nakrájeným česnekem a nivou, polijeme tak 1/2 smetany, přidáme kuřecí prsa, na ně dáme také plátky nivy, přelijeme zbytkem smetany a lehce posypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dfaf | 10. 7. 2007 17:57

    Souhlasim Anonym má absolutně pravdu, a ty lily ze sebe nemusíš dělat moc chytrou myslim že ti občas taky něco uteře. a na to máme pusu, na to aby jsme se zeptali když něco nevime :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 09:30

    Lily,nezapomen,že jsou tu i začátečnice,tak když něco nevědí a chtějí recept vyzkoušet,tak mají právo se zeptat,kde jinde by dostali odpověd?

  • lily | 16. 3. 2007 09:20

    Každý zkušenější už ví, že když má všechny ingredience uvařené (osmahnuté) tak to nechá tak na 180st. zapéct v troubě než se Vám "nevypeče" ta smetana a pěkně to tam nezhoustne. Je to tak půl hoďka ale záleží na troubě a na tom jestli dáváte rovnou do předehřáté trouby.

  • Irena Klasová | 4. 9. 2006 12:51

    Paní Ivano děkuji za radu:-)

  • Ivana | 30. 8. 2006 15:42

    Na České hospodyňce uvedeno jako Martinčiny špagety s podstatně vydařenějším popisem.

  • Irena Klasová | 29. 8. 2006 18:55

    Vypadá to skvěle, ale jak dlouho se to má zapékat a při kolika stupních?Není ani zmínka, že se to má vložit do trouby a zapéct

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželka Sladká smetana Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Skotská vejce

Skotská vejce

Pečený kapr

Pečený kapr

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Ostrá papriková krémová polévka

Ostrá papriková krémová polévka

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

41
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
33
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
33
Dýňové pyré s bramborem
Dýňové pyré s bramborem
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact