Uvařené dršťky nakrájíme na čtverce velké asi jako dlaň, necháme dobře okapat. Každý kus posypeme po jedné straně pálivou paprikou, po druhé potřeme hořčicí, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a pozvolna na oleji smažíme.
2
Majolku smícháme s utřeným česnekem, okořeníme pálivou paprikou nebo ji smícháme s ostrou hořčicí a pálivou paprikou, každý si může ochutit podle svého. Smažené dršťky polejeme omáčkou a podáváme s chlebem nebo bagetou.
3
Poznámka: prosím, netřeba hledat souvislost s řízky, jsou to jen dršťky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alžběta Adamíčková
|27. 2. 2007 14:40
Musim podotknout, jak důlezite je vytvorit si k drstkam tu omacku, drstky sice jiz nejsou tak aromaticke, ale i tak jsou trochu citit a s tou omackou je to moc dobre. doporucuji vyzkouset!
Pavlína Svitáková
|10. 2. 2006 12:32
Když se můžou obalovat vepřové jazyky,tak proč ne držky,že ?:-) Je to velice zajímavý recept!