Počet vajec záleží na počtu topinek: 1 ks topinky = 1 vejce. Plátky chleba si osmažíme z obou stran dozlatova. Z vajec si uděláme volské oči - na rozpálený olej vyklepneme vejce, osolíme, opepříme a osmažíme tak, aby žloutek nebyl zcela hotový.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta Zlatohlávková
|5. 11. 2016 20:59
Rychlé, syté, skvělé.
Radka
|15. 1. 2016 17:41
Výborné a prakticky ihned :-*
Eva Vicanová
|4. 10. 2015 20:23
Byly vynikající a protáhly nám řádně i nosní dutiny.
Olina
|1. 3. 2013 09:22
Jsou moc dobré, používám je občas jako rychlé jídlo a doma s nima nikoho neurazím, zavděčím se hlavně naší hlavě rodiny, která by se s nima cpala klidně každý den.
Kordová
|18. 9. 2011 19:03
Vynikající :-* na naší chřipku :-(
Irča
|9. 8. 2011 17:14
Právě jsme dojedli a musím pochválit výbornou chuť vejce a křenu na topice. Manžel za nimi hned poslal dvě plzně a fousy si žmoulá spokojeností. Je to moc dobrá a levná večeře ;-) :-)