• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lovecké řízky
Napište svůj komentář k receptu

Lovecké řízky

autor: Edita.st
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lovecké řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      vepřové maso
    • 250
      g čerstvé žampiony na plátky
    • 100
      g slanina na jemno pokrájená
    • 1
      ks cibule středně velká, pokrájená na tenká kolečka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička pálivá paprika mletá
    • 1
      kelímek smetana
    • olej
    • 1
      ks instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme, vložíme na rozpálený olej a opékáme do měkka, poté vyjmeme.
2
Do výpeku vsypeme žampiony, cibuli a slaninu a opékáme do zlatova, pak vlijeme smetanu, okořeníme mletou paprikou, necháme chvilku povařit a zahustíme (velmi vhodná je hotová instantní jíška).
3
Když je omáčka hotová, vložíme ještě jednou řízky a necháme prohřát.
4
Podáváme s vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kapří řízky v citronovo-mandlové krustě

Pečené kapří řízky v citronovo…

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika.7 | 4. 1. 2013 20:01

    Vcera jsem varila a cela rodina si moc pochutnala. Hned jsem si recept poznamenala a brzy ho zas uvarim.

  • Klárka | 18. 8. 2012 20:03

    To přece nevadí, podstatné je, že je tam maso, houby, smetana a tak dále. Ale svým způsobem máte pravdu, u některých receptů fotky nesedí po uvaření ani náhodou :-|

  • Vlasta | 24. 1. 2012 13:48

    Ta foto nesouhlasí s textem (řízky). Jsou tam jenom kousíčky masa! Dobrý recept, ale ne s vařeným bramborem!!!

  • Jaskovcova | 4. 8. 2011 11:13

    Moc dobré .

  • Šárka Rudlová | 19. 1. 2009 15:40

    Taky dělám, jen ještě přidávám na řízky sýr a šunky a slaninu do výpeku nedávám. Je to moc dobré i s americkými bramborami.

  • radek | 1. 4. 2007 18:49

    právě jsme dojedli toto úžasné jídlo. děkuji, jistě se zařadí do repertoáru pokrmů. pouze jsem ho rozšířil o žlutou papriku, co jsem měl v lednici. příště to chci zkusit s americkými bramborami. Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Cibule Instantní jíška Olej Pálivá paprika Pepř mletý Slanina Smetana Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Kuřecí prsíčka á la Lada

Kuřecí prsíčka á la Lada

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

131
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
125
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
92
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Loupáky - nejlepší
Loupáky - nejlepší
Lovecká pomazánka
Lovecká pomazánka
Lovošská topinka
Lovošská topinka
Lučanský chléb nejen pro diabetiky
Lučanský chléb nejen pro diabetiky
Lučinová pomazánka s mrkví, ořechy a ovocem
Lučinová pomazánka s mrkví, ořechy a…
  • Recepty.cz
  • Lovecké řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact