Jednotlivá prsa naklepeme na hodně tenko, ale tak, aby se neprotrhla, posolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.
2
Na každý plátek položíme středně velkou nakládanou okurku a zavineme jako španělského ptáčka. (Kuřecí maso víc "lepí" než hovězí, takže není potřeba nit, nebo párátko).
3
Potom obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji nebo sádle.
4
Pokrm má zajímavou navinulou chuť. Dobrou přílohou je bramborová kaše nebo salát.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
HaLeh Lehovcová
|29. 8. 2007 22:26
Tohle vypadá moc dobře, alespoň vím co vařit v sobotui. Později ohodnotím.