• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
Napište svůj komentář k receptu

Loupežnická játra

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loupežnická játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
2
Příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • berda | 23. 8. 2012 11:29

    Tak tyhle diskuze miluju. Co kdyby jste místo kvákání o tom jestli je kečup zdravý napsali o tom jak vám to chutnalo a zda stojí zato to vyzkoušet!

  • Monika Krausova | 30. 6. 2009 16:38

    kecup :))!

  • romana hrabovska | 15. 12. 2006 21:31

    přesně tak,kečup vyhrává

  • Di | 15. 12. 2006 06:22

    Tohle ale není italský server ani italské jídlo. Takže Ital ať si tam dá, co chce, my si tam dáme podle Romany Hrabovské kečup, i když jsme v Americe třeba ani nebyli!!

  • Myš | 14. 12. 2006 17:32

    No, o italské kuchyni toho s dovolením trochu vím.. Vzhledem k tomu, že je to nejprodávanější destinace v naší CK a trávím tam každý rok docela dost času :-) Ale můžete to klidně nazývat rádobynadhled :-))))

  • Di | 13. 12. 2006 10:01

    Samozřejmě nic proti tomu. To byla jen reakce na ty rádoby s nadhledem zkušených evropských kuchařů psané komentáře. Pokud vařím s kečupem, dávám ho tam proto, že mi v daném jídle vyhovuje, a ne proto, že to dělají "poblbaní amíci".

  • Jana Z | 13. 12. 2006 09:37

    Di, je to sranda, ale my si fakt bramborák pokapeme kečupem. Jak píše Romana dobrým,domácím, bez éček a jiných sajrajtů a chutná nám to. :-))

  • Di | 13. 12. 2006 06:28

    Já myslím, že je to každého věc, co si dá do jídla. Někam se více hodí kečup a jinam protlak a někam zase patří italská salsa. A propo, už jste Myši a Karle Krybusi viděli Itala, jak si lije kečup na bramborák? To by Čech rozhodně neudělal!

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 19:06

    Já mám moc ráda kečup.Dobrý je domácí.Dělám si ho sama.Tak tam jsou všechny potraviny z naší zahrádky.Rajčata a papriky,cibule,česnek.I z obchodu hotové omáčky mají rajčata vtom.

  • Anna | 12. 12. 2006 15:34

    Moc dobrá kombinace s těmi žampiony.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 18:36

    Každýmu chutná něco jinýho, já nemusím kečup skoro vůbec, ale zato tatarku mám moc ráda. Takže co člověk, to různá chuť....

  • Myš | 11. 12. 2006 17:36

    Taky zůstávám paf nad nadměrným používáním kečupu.. Je to zbytečně kalorické a za nejhorší považuji, když si to lidi patlají na různá již hotová jídla v tak velkém množství, že přehluší chuť jídla samotného.. Typicky amíkovské !!! Třeba Itala by to nenapadlo....Ale jinak recept vypadá zajímavě, asi ho co nejdřív vyzkouším :-)

  • romana hrabovska | 11. 12. 2006 17:20

    To už záleží jak na každým co mu chutná více,kečup nebo protlat.Koření podle chuti.

  • Kamil Krybus | 11. 12. 2006 16:17

    Hrůzou české kuchyně je užívání kečupu, který vymysleli poblbaní amíci. Zkus to s protlakem a chuť dotáhni vhodným kořeněním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Kapie Kečup - jemný Pepř mletý Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s jahodami

Tvarohový koláč s jahodami

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Koláček z pohanky

Koláček z pohanky

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

118
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
21
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Exmanžel Bernáškové Merkner: Co se dělo po rozvodu!

Exmanžel Bernáškové Merkner: Co se dělo po rozvodu!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact