• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
Napište svůj komentář k receptu

Loupežnická játra

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loupežnická játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
2
Příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • berda | 23. 8. 2012 11:29

    Tak tyhle diskuze miluju. Co kdyby jste místo kvákání o tom jestli je kečup zdravý napsali o tom jak vám to chutnalo a zda stojí zato to vyzkoušet!

  • Monika Krausova | 30. 6. 2009 16:38

    kecup :))!

  • romana hrabovska | 15. 12. 2006 21:31

    přesně tak,kečup vyhrává

  • Di | 15. 12. 2006 06:22

    Tohle ale není italský server ani italské jídlo. Takže Ital ať si tam dá, co chce, my si tam dáme podle Romany Hrabovské kečup, i když jsme v Americe třeba ani nebyli!!

  • Myš | 14. 12. 2006 17:32

    No, o italské kuchyni toho s dovolením trochu vím.. Vzhledem k tomu, že je to nejprodávanější destinace v naší CK a trávím tam každý rok docela dost času :-) Ale můžete to klidně nazývat rádobynadhled :-))))

  • Di | 13. 12. 2006 10:01

    Samozřejmě nic proti tomu. To byla jen reakce na ty rádoby s nadhledem zkušených evropských kuchařů psané komentáře. Pokud vařím s kečupem, dávám ho tam proto, že mi v daném jídle vyhovuje, a ne proto, že to dělají "poblbaní amíci".

  • Jana Z | 13. 12. 2006 09:37

    Di, je to sranda, ale my si fakt bramborák pokapeme kečupem. Jak píše Romana dobrým,domácím, bez éček a jiných sajrajtů a chutná nám to. :-))

  • Di | 13. 12. 2006 06:28

    Já myslím, že je to každého věc, co si dá do jídla. Někam se více hodí kečup a jinam protlak a někam zase patří italská salsa. A propo, už jste Myši a Karle Krybusi viděli Itala, jak si lije kečup na bramborák? To by Čech rozhodně neudělal!

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 19:06

    Já mám moc ráda kečup.Dobrý je domácí.Dělám si ho sama.Tak tam jsou všechny potraviny z naší zahrádky.Rajčata a papriky,cibule,česnek.I z obchodu hotové omáčky mají rajčata vtom.

  • Anna | 12. 12. 2006 15:34

    Moc dobrá kombinace s těmi žampiony.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 18:36

    Každýmu chutná něco jinýho, já nemusím kečup skoro vůbec, ale zato tatarku mám moc ráda. Takže co člověk, to různá chuť....

  • Myš | 11. 12. 2006 17:36

    Taky zůstávám paf nad nadměrným používáním kečupu.. Je to zbytečně kalorické a za nejhorší považuji, když si to lidi patlají na různá již hotová jídla v tak velkém množství, že přehluší chuť jídla samotného.. Typicky amíkovské !!! Třeba Itala by to nenapadlo....Ale jinak recept vypadá zajímavě, asi ho co nejdřív vyzkouším :-)

  • romana hrabovska | 11. 12. 2006 17:20

    To už záleží jak na každým co mu chutná více,kečup nebo protlat.Koření podle chuti.

  • Kamil Krybus | 11. 12. 2006 16:17

    Hrůzou české kuchyně je užívání kečupu, který vymysleli poblbaní amíci. Zkus to s protlakem a chuť dotáhni vhodným kořeněním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Kapie Kečup - jemný Pepř mletý Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Cuketové sušenky

Cuketové sušenky

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Makové koblížky

Makové koblížky

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Salát Caprese

Salát Caprese

Česneková polévka (česnečka) s pohankou

Česneková polévka (česnečka) s…

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
29
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar s domácími…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact