• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
Napište svůj komentář k receptu

Loupežnická játra

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loupežnická játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
2
Příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • berda | 23. 8. 2012 11:29

    Tak tyhle diskuze miluju. Co kdyby jste místo kvákání o tom jestli je kečup zdravý napsali o tom jak vám to chutnalo a zda stojí zato to vyzkoušet!

  • Monika Krausova | 30. 6. 2009 16:38

    kecup :))!

  • romana hrabovska | 15. 12. 2006 21:31

    přesně tak,kečup vyhrává

  • Di | 15. 12. 2006 06:22

    Tohle ale není italský server ani italské jídlo. Takže Ital ať si tam dá, co chce, my si tam dáme podle Romany Hrabovské kečup, i když jsme v Americe třeba ani nebyli!!

  • Myš | 14. 12. 2006 17:32

    No, o italské kuchyni toho s dovolením trochu vím.. Vzhledem k tomu, že je to nejprodávanější destinace v naší CK a trávím tam každý rok docela dost času :-) Ale můžete to klidně nazývat rádobynadhled :-))))

  • Di | 13. 12. 2006 10:01

    Samozřejmě nic proti tomu. To byla jen reakce na ty rádoby s nadhledem zkušených evropských kuchařů psané komentáře. Pokud vařím s kečupem, dávám ho tam proto, že mi v daném jídle vyhovuje, a ne proto, že to dělají "poblbaní amíci".

  • Jana Z | 13. 12. 2006 09:37

    Di, je to sranda, ale my si fakt bramborák pokapeme kečupem. Jak píše Romana dobrým,domácím, bez éček a jiných sajrajtů a chutná nám to. :-))

  • Di | 13. 12. 2006 06:28

    Já myslím, že je to každého věc, co si dá do jídla. Někam se více hodí kečup a jinam protlak a někam zase patří italská salsa. A propo, už jste Myši a Karle Krybusi viděli Itala, jak si lije kečup na bramborák? To by Čech rozhodně neudělal!

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 19:06

    Já mám moc ráda kečup.Dobrý je domácí.Dělám si ho sama.Tak tam jsou všechny potraviny z naší zahrádky.Rajčata a papriky,cibule,česnek.I z obchodu hotové omáčky mají rajčata vtom.

  • Anna | 12. 12. 2006 15:34

    Moc dobrá kombinace s těmi žampiony.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 18:36

    Každýmu chutná něco jinýho, já nemusím kečup skoro vůbec, ale zato tatarku mám moc ráda. Takže co člověk, to různá chuť....

  • Myš | 11. 12. 2006 17:36

    Taky zůstávám paf nad nadměrným používáním kečupu.. Je to zbytečně kalorické a za nejhorší považuji, když si to lidi patlají na různá již hotová jídla v tak velkém množství, že přehluší chuť jídla samotného.. Typicky amíkovské !!! Třeba Itala by to nenapadlo....Ale jinak recept vypadá zajímavě, asi ho co nejdřív vyzkouším :-)

  • romana hrabovska | 11. 12. 2006 17:20

    To už záleží jak na každým co mu chutná více,kečup nebo protlat.Koření podle chuti.

  • Kamil Krybus | 11. 12. 2006 16:17

    Hrůzou české kuchyně je užívání kečupu, který vymysleli poblbaní amíci. Zkus to s protlakem a chuť dotáhni vhodným kořeněním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Kapie Kečup - jemný Pepř mletý Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Rajčatový salát s mozzarellou a olivami

Rajčatový salát s mozzarellou a…

Žahour

Žahour

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Salát Coleslaw alá KFC

Salát Coleslaw alá KFC

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Krůtí nudlová polévka

Krůtí nudlová polévka

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
30
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
23
Kotlety na smetaně
Kotlety na smetaně
21
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact