• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Loštické polibky
Napište svůj komentář k receptu

Loštické polibky

autor: Nimue
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loštické polibky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 1
      kelímek povidla
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Nejlépe plné kulaté tvarůžky klademe na nějakou podložku, pak každý namažeme vrstvou povidel a vrch ozdobíme kupkami šlehačky.
2
Zní to možné zvláštně, ale je to moc dobré! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Loštické placky

Loštické placky

Loštické špagety

Loštické špagety

Loštické ,,lívanečky,,

Loštické ,,lívanečky,,

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radka . | 13. 6. 2006 23:36

    .... konecne vidim,ze nejsem blazen:-)...me si vsichni dobiraji pro me kombinace jidel,(vanilkova zmrzlina huste posypana drcenym peprem se slehackou,karbanatky s rybizovou marmeladou apod.)..... losticke polibky mi pripadaji uzasne,hned to vyzkousim!:-)

  • Michaela Atherton | 8. 6. 2006 14:20

    Jeskote mankote... jeste ze moje rodina basti k snidani vicemene cerealie a ovesnou kasi s hrozinkama. Sem tam si dame tousta s vejcem, parkem nebo slaninou, ale polevame to pouze kecupem nebo horcici, nanejvys BBQ omackou a Brown sauce. Mozna ze je to ale jen tim, ze ja s manzelem na velke a tezke snidane nejsme a tchyne s tchanem maji vysoky krevni tlak a cholesterol, tak jsou na diete. Treba by mi taky predvedli neco nekaleho:o]

  • Táňa K. | 8. 6. 2006 14:07

    Michaelo, tak to já mám opačnou zkušenost. V Anglii jsem žila u rodiny, kde opravdu baštili grilované klobásky polévané javorovým sirupem a k tomu přikusovali palačinky polévané citrónovou šťávou a sypané bílým cukrem. A to všechno k snídani.:-) Nejdřív jsem se zděsila, že takový pobyt nemůžu ve zdraví přežít, ale nakonec jsem těm zvláštním kombinacím jídel a ingrediencí přišla na chuť a dokonce jsem se na tyhle snídaně moc těšila.:-) A žiju.:-)))

  • Michaela Atherton | 7. 6. 2006 19:12

    Tak pokud jde o ty chute... pred chvili jsem cetla jeden kucharsky casopis a mezi jednu z oblibenych anglickych snidani pry patri toast s anglickou slaninou, polity javorovym syrupem. Nikoho koho znam jsem nevidela jist to a rozhodne netusim, zda bych si polevala slaninu syrupem:o]

  • Eva M. | 7. 6. 2006 14:21

    Osobně miluji hodně očesnekované topinky s domácí meruňkovou marmeládou a k tomu na pití kefír. moc dobré!

  • Jaroslava Oumarová | 7. 6. 2006 13:21

    Abies, topinky s česnekem a marmeládou jsem zkusila a nechutnalo. Ovšem samotná opečená topinka s marmoškou, mňam!Evo, loštické polibky musím oprubovat, až nebude rodina v dosahu, nebo mne dají zavřít do blázince:-)))))

  • Eva Samšuková | 7. 6. 2006 12:51

    a uz ste to zkusili? lahudka to opravdu je ;)

  • Michaela Atherton | 7. 6. 2006 11:17

    Tak zapijet pivem muzu vsecko:o] Ja krome lustenin snim jakoukoli kombinaci. Obcas na me rodina kouka dost divne. Nikdy ale nezapomenu, kdyz jsem byla mala a tatinek nas mel na par dni na starost, nebot mamka byla v zahranici. Nebylo nic v lednici, tak to vyresil bajecnou veceri... starym houskovym knedlikem se sardelkama v oleji, zapojeli jsme kakaem:o]

  • Anonym | 7. 6. 2006 11:06

    No aby toho bylo ještě více na výběr, což takhle lívanečky s marmeládou, tvarohem, slehačkou zapíjet pivem? Oblíbená pochoutka meho muže.

  • Airan | 7. 6. 2006 09:19

    Zdeni z JM, neberte si to tak, jsou to trochu extremy, ale nekdy se ty chute divne spoji a presto to jde:-)))

  • Jana P. | 7. 6. 2006 08:18

    A co takhle knäckebrot potřený pomazánkovým máslem a marmeládou? Nebo chleba s máslem, medem a posypaný křenem? Taky lahůdky.

  • Zdena z JM | 6. 6. 2006 12:54

    Jak tak čtu Vaše pochvalné příspěvky,tak si začínám myslet,že asi nejsem normální.Já bych to asi do úst nedala.A to mi smradlavé sýry vůbec nevadí.Přímo je miluju.

  • Airan Novakova | 6. 6. 2006 12:24

    Tak pridam i ja svoji trosku do mlyna - moje nejoblibenejsi snidane je bile pecivo pomazane maslem, na to dzem a k tomu prikusovat balkansky syr:-)) Myslim, ze ty losticke polibky budou lahudka!

  • Abies Alba | 6. 6. 2006 11:47

    Jaroslavo, a to jsme v USA běžně jedli sladké lívance se slaninou a míchanými vejci, trošku mi to trvalo si zvyknout, ale také se to dá :o).

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 21:35

    Ivanko,tak to je teda super kombinace!Ještě,že člověk je všežravec..:o))

  • Ivana | 5. 6. 2006 21:17

    Moji chlapi zbožňujou vánočku s paštikou a tažený štrůdl sní pouze k řízku. A celkem nic s tím nenadělám...

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 20:46

    Tak,v jedné knížce jsem četla,že si někde v Anglii dávají topinku s meruňkovou marmeládou a opečenými plátky slaniny.Kroutila jsem nad tím hlavou,ale stále mám chuť to vyzkoušet,jen nemám odvahu..:o))

  • Jaroslava Oumarová | 5. 6. 2006 20:22

    Tedy, Evo a Abies, vy máte chutě:-))) Ty topinky budu muset zkusit taky. Zní to oboje jako chuťová mesaliance, ale půjdu do toho:-)))))) Na podnájmu kdysi ve studentských dobách jsme s holkama kroutily hlavou nad jednou, která si mazala chleba jogurtem a hořčicí. Vidím, že byla proti tomuhle ještě hooodně "při zemi":-))))))))))))

  • Di | 5. 6. 2006 20:10

    Topinky osmažené na másle s marmeládou mám také moc ráda. Vůbec bych neřekla, že to je divoká kombinace.

  • Abies Alba | 5. 6. 2006 18:08

    To mi připomíná moje oblíbené nesolené očesnekované topinky s jahodovou marmeládou :o), takže předpokládám, že i tohle bude dost dobré. :)

  • Anonym | 5. 6. 2006 16:56

    Tak s tímhle pokusem budu muset počkat až bude manžel na služební cestě. Má nepřekonatelný odpor k syrečkům, které já naopak zbožňuju.

  • Di | 5. 6. 2006 16:35

    To je náhoda. Právě v sobotu jsem slyšela vyprávět jednu známou paní, jak jí tuto "voňavou" dobrotu přinesli v Lošticích ke kávě. Jen místo povidel tam byly borůvky. Bylo prý to tak dobré, že si tento zvláštní moučník vzápětí objednal celý stůl. Já mám bohužel negativní vztah k nevoňavým sýrům celý život, který jsem překonala jen ve prospěch hermelímu, Nivy a výjimečně pivního sýru. Takže to nejspíše zkoušet nebudu.

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 09:24

    Opravdu to zní zvláštně,ale to neznamená,že to není dobré..:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Syrové Oslava Návštěva Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olomoucké tvarůžky (syrečky) Povidla Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové flameri

Krupicové flameri

Ořechové řezy naší babičky

Ořechové řezy naší babičky

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Hlávkový salát se smetanou

Hlávkový salát se smetanou

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

1317
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
181
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
148
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
42
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
37
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Knedlíky s borůvkovým…

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Loštické polibky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact