• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Loštické polibky
Napište svůj komentář k receptu

Loštické polibky

autor: Nimue
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loštické polibky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 1
      kelímek povidla
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Nejlépe plné kulaté tvarůžky klademe na nějakou podložku, pak každý namažeme vrstvou povidel a vrch ozdobíme kupkami šlehačky.
2
Zní to možné zvláštně, ale je to moc dobré! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Loštické placky

Loštické placky

Loštické špagety

Loštické špagety

Loštické ,,lívanečky,,

Loštické ,,lívanečky,,

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radka . | 13. 6. 2006 23:36

    .... konecne vidim,ze nejsem blazen:-)...me si vsichni dobiraji pro me kombinace jidel,(vanilkova zmrzlina huste posypana drcenym peprem se slehackou,karbanatky s rybizovou marmeladou apod.)..... losticke polibky mi pripadaji uzasne,hned to vyzkousim!:-)

  • Michaela Atherton | 8. 6. 2006 14:20

    Jeskote mankote... jeste ze moje rodina basti k snidani vicemene cerealie a ovesnou kasi s hrozinkama. Sem tam si dame tousta s vejcem, parkem nebo slaninou, ale polevame to pouze kecupem nebo horcici, nanejvys BBQ omackou a Brown sauce. Mozna ze je to ale jen tim, ze ja s manzelem na velke a tezke snidane nejsme a tchyne s tchanem maji vysoky krevni tlak a cholesterol, tak jsou na diete. Treba by mi taky predvedli neco nekaleho:o]

  • Táňa K. | 8. 6. 2006 14:07

    Michaelo, tak to já mám opačnou zkušenost. V Anglii jsem žila u rodiny, kde opravdu baštili grilované klobásky polévané javorovým sirupem a k tomu přikusovali palačinky polévané citrónovou šťávou a sypané bílým cukrem. A to všechno k snídani.:-) Nejdřív jsem se zděsila, že takový pobyt nemůžu ve zdraví přežít, ale nakonec jsem těm zvláštním kombinacím jídel a ingrediencí přišla na chuť a dokonce jsem se na tyhle snídaně moc těšila.:-) A žiju.:-)))

  • Michaela Atherton | 7. 6. 2006 19:12

    Tak pokud jde o ty chute... pred chvili jsem cetla jeden kucharsky casopis a mezi jednu z oblibenych anglickych snidani pry patri toast s anglickou slaninou, polity javorovym syrupem. Nikoho koho znam jsem nevidela jist to a rozhodne netusim, zda bych si polevala slaninu syrupem:o]

  • Eva M. | 7. 6. 2006 14:21

    Osobně miluji hodně očesnekované topinky s domácí meruňkovou marmeládou a k tomu na pití kefír. moc dobré!

  • Jaroslava Oumarová | 7. 6. 2006 13:21

    Abies, topinky s česnekem a marmeládou jsem zkusila a nechutnalo. Ovšem samotná opečená topinka s marmoškou, mňam!Evo, loštické polibky musím oprubovat, až nebude rodina v dosahu, nebo mne dají zavřít do blázince:-)))))

  • Eva Samšuková | 7. 6. 2006 12:51

    a uz ste to zkusili? lahudka to opravdu je ;)

  • Michaela Atherton | 7. 6. 2006 11:17

    Tak zapijet pivem muzu vsecko:o] Ja krome lustenin snim jakoukoli kombinaci. Obcas na me rodina kouka dost divne. Nikdy ale nezapomenu, kdyz jsem byla mala a tatinek nas mel na par dni na starost, nebot mamka byla v zahranici. Nebylo nic v lednici, tak to vyresil bajecnou veceri... starym houskovym knedlikem se sardelkama v oleji, zapojeli jsme kakaem:o]

  • Anonym | 7. 6. 2006 11:06

    No aby toho bylo ještě více na výběr, což takhle lívanečky s marmeládou, tvarohem, slehačkou zapíjet pivem? Oblíbená pochoutka meho muže.

  • Airan | 7. 6. 2006 09:19

    Zdeni z JM, neberte si to tak, jsou to trochu extremy, ale nekdy se ty chute divne spoji a presto to jde:-)))

  • Jana P. | 7. 6. 2006 08:18

    A co takhle knäckebrot potřený pomazánkovým máslem a marmeládou? Nebo chleba s máslem, medem a posypaný křenem? Taky lahůdky.

  • Zdena z JM | 6. 6. 2006 12:54

    Jak tak čtu Vaše pochvalné příspěvky,tak si začínám myslet,že asi nejsem normální.Já bych to asi do úst nedala.A to mi smradlavé sýry vůbec nevadí.Přímo je miluju.

  • Airan Novakova | 6. 6. 2006 12:24

    Tak pridam i ja svoji trosku do mlyna - moje nejoblibenejsi snidane je bile pecivo pomazane maslem, na to dzem a k tomu prikusovat balkansky syr:-)) Myslim, ze ty losticke polibky budou lahudka!

  • Abies Alba | 6. 6. 2006 11:47

    Jaroslavo, a to jsme v USA běžně jedli sladké lívance se slaninou a míchanými vejci, trošku mi to trvalo si zvyknout, ale také se to dá :o).

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 21:35

    Ivanko,tak to je teda super kombinace!Ještě,že člověk je všežravec..:o))

  • Ivana | 5. 6. 2006 21:17

    Moji chlapi zbožňujou vánočku s paštikou a tažený štrůdl sní pouze k řízku. A celkem nic s tím nenadělám...

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 20:46

    Tak,v jedné knížce jsem četla,že si někde v Anglii dávají topinku s meruňkovou marmeládou a opečenými plátky slaniny.Kroutila jsem nad tím hlavou,ale stále mám chuť to vyzkoušet,jen nemám odvahu..:o))

  • Jaroslava Oumarová | 5. 6. 2006 20:22

    Tedy, Evo a Abies, vy máte chutě:-))) Ty topinky budu muset zkusit taky. Zní to oboje jako chuťová mesaliance, ale půjdu do toho:-)))))) Na podnájmu kdysi ve studentských dobách jsme s holkama kroutily hlavou nad jednou, která si mazala chleba jogurtem a hořčicí. Vidím, že byla proti tomuhle ještě hooodně "při zemi":-))))))))))))

  • Di | 5. 6. 2006 20:10

    Topinky osmažené na másle s marmeládou mám také moc ráda. Vůbec bych neřekla, že to je divoká kombinace.

  • Abies Alba | 5. 6. 2006 18:08

    To mi připomíná moje oblíbené nesolené očesnekované topinky s jahodovou marmeládou :o), takže předpokládám, že i tohle bude dost dobré. :)

  • Anonym | 5. 6. 2006 16:56

    Tak s tímhle pokusem budu muset počkat až bude manžel na služební cestě. Má nepřekonatelný odpor k syrečkům, které já naopak zbožňuju.

  • Di | 5. 6. 2006 16:35

    To je náhoda. Právě v sobotu jsem slyšela vyprávět jednu známou paní, jak jí tuto "voňavou" dobrotu přinesli v Lošticích ke kávě. Jen místo povidel tam byly borůvky. Bylo prý to tak dobré, že si tento zvláštní moučník vzápětí objednal celý stůl. Já mám bohužel negativní vztah k nevoňavým sýrům celý život, který jsem překonala jen ve prospěch hermelímu, Nivy a výjimečně pivního sýru. Takže to nejspíše zkoušet nebudu.

  • Jana Kutačová | 5. 6. 2006 09:24

    Opravdu to zní zvláštně,ale to neznamená,že to není dobré..:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Syrové Oslava Návštěva Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olomoucké tvarůžky (syrečky) Povidla Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Pečený kapr

Pečený kapr

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

29
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Mrkváky" - kynuté…
28
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Loštické polibky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact