• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
Napište svůj komentář k receptu

Lososový koktejl - předkrm

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lososový koktejl - předkrm
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček losos nepravý drcený nebo jemně nakrájený pravý
    • hlávkový salát nebo ledový salá - listy

Postup přípravy receptu

1
Šlehačku ušleháme dotuha a vmícháme drceného lososa (množství podle chuti). Misku na salát nebo pohár vyložíme listy salátu a naplníme trochou koktejlu.
2
Jako přílohu podáváme kousek křupavého pečiva.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Pstruh lososový na šafránu

Pstruh lososový na šafránu

Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová | 11. 1. 2007 11:35

    My děláme pomazánku z drceného lososa takto l krabička lososa a l krabička majolky. Rozmíchá se a potírá na toust. chléb nebo na veku a ozdobí kolečky cibule,okurky, vajíčka apod. Losos je tučný ale zdravý.Dříve se užíval rybí tuk a dnes už jsou k mání tyto mořské ryby s větším obsahem tuku. Ryby bychom měli jíst každý týden nejméně 2x(což já nedodržuji - jím je jen jednou) a četla jsem že z hlediska zdraví je na 1. místě losos,pak asi tuňák a makrela. Filety z tresky, které používáme nejčastěji mají prý toho tuku nejméně.

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 12:59

    Ja tiež zbožňujem lososa, ale z finančných dôvodov ho kupujem hlavne údeného na suši. Suši je niečo, čo by som jedla veľmi často, len kvôli cene lososa to nejde, a iné suši mi až tak nechutí.

  • Hana Rožníčková | 10. 1. 2007 12:22

    Též jsem milovnicí lososa, je poměrně drahý, možná pro někoho tučný, ale kvůli ceně je to jednou za čas, tudíž je vlastně zdravý. Jano z VM, jako náhražku lososa občas koupím balíček -Treska alá losos - na chleba s máslem, vynikající. Ale včera jsem si koupila matesy, a to jsem si pochutnala.

  • Jana z VM | 10. 1. 2007 12:16

    Losos je vynikající ryba a je pravda, že se nejí každý den. Nedávno jsem dostala vánoční balení uzeného lososa - jako delikatesu - a bylo to vynikající !! Na chleba s máslem nebo ramou plátek uzeného lososa, pokapat ciktronem.... Lahůdka. A souhlasím, že jako předkrm bych si to ráda dala, třeba i teď, musí to být taky výborné ! Určitě to někdy zkusím. Díky za recept !!

  • Hedvika | 10. 1. 2007 12:00

    Myslím,že to paní Alena nemyslela z hlediska kalorií,ale možná chuti.Já třeba lososa nevyhledávám vůbec,protože je moc tučný a kdybych ho smíchala ještě se šlehačkou,tak by to také na mě bylo moc.Šlehačku také neppoužívám.Není to můj chuťový šálek čaje.No a z hlediska diety? Občas proč ne?Jen si dopřejme,hlavně když nám chutná.:-))

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 11:47

    Podľa mňa, aj keby to bolo super tučné, nejeme to predsa každý deň, ako často si dáme tento predkrm??? Tak prečo také poznámky ?

  • Zdena z JM | 10. 1. 2007 10:47

    Vždyť se jedná o předkrm.To znamená,že toho nesníme plný talíř,ale jen pár lžiček na chuť.Tak proč ne?Navíc rybí tuk je v malém množství zdravý.

  • Di | 10. 1. 2007 10:26

    Ale nejí se toho kopec. Je to jenom předkrm, chuťovka na povzbuzení chuti po aperitivu. Kdysi jsem to jedla v jedné "čínské" (v 80.letech) restauraci a moc mně to zachutnalo. Hovězí nebo vepřové maso také děláme se smetanovou nebo šlehačkovou omáčkou a sníme toho mnohem více.

  • Alena | 10. 1. 2007 10:11

    Losos sám o sobě je tučný a ve spojení se šlehačkou ? Nevím, nevím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Losos Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

28
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
24
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Dýňové karí se špenátem…
19
Domácí čokoládová granola
Domácí čokoládová granola
15
Lívance
Lívance
14
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact