• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
Napište svůj komentář k receptu

Lososový koktejl - předkrm

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lososový koktejl - předkrm
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček losos nepravý drcený nebo jemně nakrájený pravý
    • hlávkový salát nebo ledový salá - listy

Postup přípravy receptu

1
Šlehačku ušleháme dotuha a vmícháme drceného lososa (množství podle chuti). Misku na salát nebo pohár vyložíme listy salátu a naplníme trochou koktejlu.
2
Jako přílohu podáváme kousek křupavého pečiva.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Pstruh lososový na šafránu

Pstruh lososový na šafránu

Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová | 11. 1. 2007 11:35

    My děláme pomazánku z drceného lososa takto l krabička lososa a l krabička majolky. Rozmíchá se a potírá na toust. chléb nebo na veku a ozdobí kolečky cibule,okurky, vajíčka apod. Losos je tučný ale zdravý.Dříve se užíval rybí tuk a dnes už jsou k mání tyto mořské ryby s větším obsahem tuku. Ryby bychom měli jíst každý týden nejméně 2x(což já nedodržuji - jím je jen jednou) a četla jsem že z hlediska zdraví je na 1. místě losos,pak asi tuňák a makrela. Filety z tresky, které používáme nejčastěji mají prý toho tuku nejméně.

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 12:59

    Ja tiež zbožňujem lososa, ale z finančných dôvodov ho kupujem hlavne údeného na suši. Suši je niečo, čo by som jedla veľmi často, len kvôli cene lososa to nejde, a iné suši mi až tak nechutí.

  • Hana Rožníčková | 10. 1. 2007 12:22

    Též jsem milovnicí lososa, je poměrně drahý, možná pro někoho tučný, ale kvůli ceně je to jednou za čas, tudíž je vlastně zdravý. Jano z VM, jako náhražku lososa občas koupím balíček -Treska alá losos - na chleba s máslem, vynikající. Ale včera jsem si koupila matesy, a to jsem si pochutnala.

  • Jana z VM | 10. 1. 2007 12:16

    Losos je vynikající ryba a je pravda, že se nejí každý den. Nedávno jsem dostala vánoční balení uzeného lososa - jako delikatesu - a bylo to vynikající !! Na chleba s máslem nebo ramou plátek uzeného lososa, pokapat ciktronem.... Lahůdka. A souhlasím, že jako předkrm bych si to ráda dala, třeba i teď, musí to být taky výborné ! Určitě to někdy zkusím. Díky za recept !!

  • Hedvika | 10. 1. 2007 12:00

    Myslím,že to paní Alena nemyslela z hlediska kalorií,ale možná chuti.Já třeba lososa nevyhledávám vůbec,protože je moc tučný a kdybych ho smíchala ještě se šlehačkou,tak by to také na mě bylo moc.Šlehačku také neppoužívám.Není to můj chuťový šálek čaje.No a z hlediska diety? Občas proč ne?Jen si dopřejme,hlavně když nám chutná.:-))

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 11:47

    Podľa mňa, aj keby to bolo super tučné, nejeme to predsa každý deň, ako často si dáme tento predkrm??? Tak prečo také poznámky ?

  • Zdena z JM | 10. 1. 2007 10:47

    Vždyť se jedná o předkrm.To znamená,že toho nesníme plný talíř,ale jen pár lžiček na chuť.Tak proč ne?Navíc rybí tuk je v malém množství zdravý.

  • Di | 10. 1. 2007 10:26

    Ale nejí se toho kopec. Je to jenom předkrm, chuťovka na povzbuzení chuti po aperitivu. Kdysi jsem to jedla v jedné "čínské" (v 80.letech) restauraci a moc mně to zachutnalo. Hovězí nebo vepřové maso také děláme se smetanovou nebo šlehačkovou omáčkou a sníme toho mnohem více.

  • Alena | 10. 1. 2007 10:11

    Losos sám o sobě je tučný a ve spojení se šlehačkou ? Nevím, nevím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Losos Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

56
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
56
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na…
50
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
30
Ostružinový koláč s broskvemi
Ostružinový koláč s…
28
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zdeněk Pohlreich otevřeně promluvil: Překvapivé následky rozvodu!

Zdeněk Pohlreich otevřeně promluvil: Překvapivé následky rozvodu!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact