• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
Napište svůj komentář k receptu

Lososový koktejl - předkrm

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lososový koktejl - předkrm
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček losos nepravý drcený nebo jemně nakrájený pravý
    • hlávkový salát nebo ledový salá - listy

Postup přípravy receptu

1
Šlehačku ušleháme dotuha a vmícháme drceného lososa (množství podle chuti). Misku na salát nebo pohár vyložíme listy salátu a naplníme trochou koktejlu.
2
Jako přílohu podáváme kousek křupavého pečiva.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Lososový salát s citrónovým sorbetem

Pstruh lososový na šafránu

Pstruh lososový na šafránu

Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová | 11. 1. 2007 11:35

    My děláme pomazánku z drceného lososa takto l krabička lososa a l krabička majolky. Rozmíchá se a potírá na toust. chléb nebo na veku a ozdobí kolečky cibule,okurky, vajíčka apod. Losos je tučný ale zdravý.Dříve se užíval rybí tuk a dnes už jsou k mání tyto mořské ryby s větším obsahem tuku. Ryby bychom měli jíst každý týden nejméně 2x(což já nedodržuji - jím je jen jednou) a četla jsem že z hlediska zdraví je na 1. místě losos,pak asi tuňák a makrela. Filety z tresky, které používáme nejčastěji mají prý toho tuku nejméně.

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 12:59

    Ja tiež zbožňujem lososa, ale z finančných dôvodov ho kupujem hlavne údeného na suši. Suši je niečo, čo by som jedla veľmi často, len kvôli cene lososa to nejde, a iné suši mi až tak nechutí.

  • Hana Rožníčková | 10. 1. 2007 12:22

    Též jsem milovnicí lososa, je poměrně drahý, možná pro někoho tučný, ale kvůli ceně je to jednou za čas, tudíž je vlastně zdravý. Jano z VM, jako náhražku lososa občas koupím balíček -Treska alá losos - na chleba s máslem, vynikající. Ale včera jsem si koupila matesy, a to jsem si pochutnala.

  • Jana z VM | 10. 1. 2007 12:16

    Losos je vynikající ryba a je pravda, že se nejí každý den. Nedávno jsem dostala vánoční balení uzeného lososa - jako delikatesu - a bylo to vynikající !! Na chleba s máslem nebo ramou plátek uzeného lososa, pokapat ciktronem.... Lahůdka. A souhlasím, že jako předkrm bych si to ráda dala, třeba i teď, musí to být taky výborné ! Určitě to někdy zkusím. Díky za recept !!

  • Hedvika | 10. 1. 2007 12:00

    Myslím,že to paní Alena nemyslela z hlediska kalorií,ale možná chuti.Já třeba lososa nevyhledávám vůbec,protože je moc tučný a kdybych ho smíchala ještě se šlehačkou,tak by to také na mě bylo moc.Šlehačku také neppoužívám.Není to můj chuťový šálek čaje.No a z hlediska diety? Občas proč ne?Jen si dopřejme,hlavně když nám chutná.:-))

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 11:47

    Podľa mňa, aj keby to bolo super tučné, nejeme to predsa každý deň, ako často si dáme tento predkrm??? Tak prečo také poznámky ?

  • Zdena z JM | 10. 1. 2007 10:47

    Vždyť se jedná o předkrm.To znamená,že toho nesníme plný talíř,ale jen pár lžiček na chuť.Tak proč ne?Navíc rybí tuk je v malém množství zdravý.

  • Di | 10. 1. 2007 10:26

    Ale nejí se toho kopec. Je to jenom předkrm, chuťovka na povzbuzení chuti po aperitivu. Kdysi jsem to jedla v jedné "čínské" (v 80.letech) restauraci a moc mně to zachutnalo. Hovězí nebo vepřové maso také děláme se smetanovou nebo šlehačkovou omáčkou a sníme toho mnohem více.

  • Alena | 10. 1. 2007 10:11

    Losos sám o sobě je tučný a ve spojení se šlehačkou ? Nevím, nevím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Losos Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

37
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
27
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
26
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
25
Slávky na víně se salátem Choriatiki
Slávky na víně se…
21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Lososový koktejl - předkrm
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact