Brambory oloupeme, uvaříme a scedíme. Mezitím dáme filety na pánev a podlejeme vroucí vodou asi do poloviny masa. Zvolna vaříme asi 6-8 minut. Scedíme a necháme vychladit.
2
Brambory rozmačkáme na kaši, přidáme máslo, pažitku a pořádně opepříme černým pepřem. Rybu rozdrtíme na menší kousky a přidáme k bramborám. Necháme 30 minut odstát. Z hmoty uděláme osm karbanátků, obalíme v rozšlehaném vejci a poté ve strouhance. Osmažíme na pánvi, dokud nám karbanátky nezezlátnou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
amaterka
|17. 9. 2012 22:02
jj takhle ničit lososa krista boha jeho...
Martin F
|9. 1. 2008 17:30
Dělat z lososa karbanátky mi přijde škoda,ale proti gustu...
Standa
|6. 10. 2007 13:28
Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!