Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
V.
|4. 5. 2015 11:19
taky mi přijde kazit chut lososa vajickem a cibuli.. ja delala pomazanku podle toho receptu a je naprosto luxusni: lučina, vařené ořezy lososa, sůl, pepř, máslo, citronová šťáva. Pochoutka ;-)
neeeena
|9. 4. 2015 12:12
Proboha, nééééé. Losos a eidam :'(
Zee Prime
|6. 7. 2014 15:43
Pomazánka není špatná, ale podle mě je tam tak drahá surovina, jakou je uzený losos, naprosto utopená - přebitá cibulí i samotnými vejci. Není tam skoro cítit - uvidíme, až se naleží přes noc, ale moc šancí tomu nedávám.
Simča Sládková
|5. 4. 2009 03:17
Sýr do pomazánky nedáváme, ale dávám ho plátek NE pomazánku. Výborná je také kombinace s plátem nakladačky.
Miriam Jankovičová
|18. 4. 2007 21:40
Myslím že je to fakt dobré , ale bez tích vajec to je oveľa výraznejšie.
Anonym
|5. 2. 2007 21:57
Tohle vypadá hodně dobře.
pan Vařečka
|5. 2. 2007 20:10
exotičtější varianta: přidáme malé množství sojové omáčky a nastrouhaný eidam