• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce

autor: Kajkajak
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g filé z lososa
    • citronová šťáva Z 1 citronu
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      svazek petrželka
    • 1
      svazek bazalka
    • 3
      dl sladká smetana
    • 5
      lžíce vývar
    • 3
      lžička pikantní hořčice Např. francouzská - Dijon
    • mořská sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa omyjeme, osušíme kuchyňským papírem a pokapeme citronovou šťávou. Troubu rozpálíme na 200 °C. Bylinky nadrobno nasekáme. Smetanu smícháme s vývarem, hořčicí a bylinkami (1 lžíci bylinek si necháme stranou), osolíme a opepříme. Lososa osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a potřeme směsí. Pečeme 20 minut, dokud se losos nezbarví rovnoměrně do světle růžova. Nakonec rybu posypeme zbylými bylinkami.
2
Jako přílohu k tomu máme moc rádi na páře vařenou brokolici a artyčoky.
3
Tento recept není můj, opsala jsem ho z jedné americké kuchařky. Je to moc velká bašta a tak jsem se s vámi chtěla podělit o ten "žaludeční orgasmus" jak toto jídlo nazývá můj muž :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený losos v bylinkovo-parmazánové krustě

Pečený losos v bylinkovo-parmazánové…

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem

Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mila Foglova | 26. 6. 2007 07:52

    Pro Andru - artycoky - okrajim, a varim na pare stejne jako ostatni zeleninu, 5-10 minut - zalezi na velikosti

  • Andra | 17. 4. 2007 07:46

    Mohli by ste bližšie popísať ako pripravujete artyčoky? Len na pare?

  • Hana Rožníčková | 16. 4. 2007 09:28

    Tak filety mám doma,asi vynechám ten kopr ( nemusím ho ), ale jinak určitě bezva recept. Už se těším na "žaludeční orgasmus".

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Citronová šťáva Filé z lososa Kopr Mořská sůl Pepř mletý Petrželka Pikantní hořčice Sladká smetana Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Ostrá papriková krémová polévka

Ostrá papriková krémová polévka

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

76
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
74
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
56
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
51
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé
37
Bábovka Margotka s čokoládou
Bábovka Margotka s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact