• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce

autor: Kajkajak
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g filé z lososa
    • citronová šťáva Z 1 citronu
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      svazek petrželka
    • 1
      svazek bazalka
    • 3
      dl sladká smetana
    • 5
      lžíce vývar
    • 3
      lžička pikantní hořčice Např. francouzská - Dijon
    • mořská sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa omyjeme, osušíme kuchyňským papírem a pokapeme citronovou šťávou. Troubu rozpálíme na 200 °C. Bylinky nadrobno nasekáme. Smetanu smícháme s vývarem, hořčicí a bylinkami (1 lžíci bylinek si necháme stranou), osolíme a opepříme. Lososa osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a potřeme směsí. Pečeme 20 minut, dokud se losos nezbarví rovnoměrně do světle růžova. Nakonec rybu posypeme zbylými bylinkami.
2
Jako přílohu k tomu máme moc rádi na páře vařenou brokolici a artyčoky.
3
Tento recept není můj, opsala jsem ho z jedné americké kuchařky. Je to moc velká bašta a tak jsem se s vámi chtěla podělit o ten "žaludeční orgasmus" jak toto jídlo nazývá můj muž :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený losos v bylinkovo-parmazánové krustě

Pečený losos v bylinkovo-parmazánové…

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem

Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mila Foglova | 26. 6. 2007 07:52

    Pro Andru - artycoky - okrajim, a varim na pare stejne jako ostatni zeleninu, 5-10 minut - zalezi na velikosti

  • Andra | 17. 4. 2007 07:46

    Mohli by ste bližšie popísať ako pripravujete artyčoky? Len na pare?

  • Hana Rožníčková | 16. 4. 2007 09:28

    Tak filety mám doma,asi vynechám ten kopr ( nemusím ho ), ale jinak určitě bezva recept. Už se těším na "žaludeční orgasmus".

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Citronová šťáva Filé z lososa Kopr Mořská sůl Pepř mletý Petrželka Pikantní hořčice Sladká smetana Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Řízky v zakysané smetaně

Řízky v zakysané smetaně

Omáčka k těstovinám

Omáčka k těstovinám

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Fazolky s Nivou

Fazolky s Nivou

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

70
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
64
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
46
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
43
Domácí lučina
Domácí lučina
40
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact