RADA: Jak připravit ryby?
..bacha, rybí kořeni bežně prodávané v marketech je sajrajt, zničíte tím chuť kvalitního masa. Na lososa stačí sůl a pepř z mlýnku, trocha nejlepšího olivového oleje s čerstvou bylinkou podle toho, co má kdo rád (petržel, kopr apod).
mindfuck
Mindfuck
a male maslo ma 125g :)
rybička byla luxusní záležitost ačkoliv jsem nesehnala rozmarýn čerstvý,ale sušený,přidala koření na mořské ryby a citronem jen pokapala-pro jistotu...mňam mňam...celá rodinka si pochvalovala
Dva kousky v receptu čti pořádně
hahah to vypada jako pero v alobalu
hahah to vypada jako pero v alobalu
Je to vynikajici. Koreni se muze kombinovat dle fantazie. Takto se daji upravovat ruzne druhy mas, na barbeque, na ohni i v troube, ale ???????..........posledni dobou se objevuji nazory:...drzet hlinikovou folii od primeho styku s jidlem ?????....obzvlaste pri tepelnem zpracovani !!!!!!!! :-\
Mockrat dekuju za recept, jednoduche a moc chutne moje americka host- rodina si moc pochvalovala ;-) ...
Vynikající. Používám různé koření, např. oregano, bazalku, saturejku a vždycky je to bašta.
Výborné, sypala jsem sušeným oregánem. Příště nebudu ale solit, ten citron stačí bohatě.
Nemaje rozmarýn, posypala jsem lehce tymiánem. Losos byl výborný.
super :) moc jsme si pochutnali
Jednoduché, skvělé. Po dlouhé době jsem se zase odvážila koupit lososa, protože předchozí pokusy o přípravu nedopadli podle mých představ. Trošku jsem ho posypala kořením na ryby a protože jsem neměla rozmarýnu, dala jsem snítku kopru. K tomu nasucho pečené hranolky a rodina se oblizovala až za ušima! Určitě brzy udělám znovu!
Vynikající, děláme místo s rozmarýnem s oregánem a nemá to chybču.
Výborné! Také jsme dělaly s dcerou každý kouske s jinou bylinkou - rozmarýn, provensálské bylinky, bazalka, tymián. Všechny byly vynikající! Dáváme velkou 1!
Nic moc. Davam za 4 cili 5
V jednoduchosti je krása - tato úprava lososa je maximální. Alobal jsem potřela troškou česnekového másla a pak položila losoa... Dále přesně podle recepotu a SUPER!!!! Dávám za 1 a kdybych mohla, tak s *. Simča S.
Až když jsem šla vařit, zjistila jsem, že nemám citron. Jediné co mi zbylo v lednice, byl pomeranč a musím říct, že i tak byl losos výborný :) Takže příště asi jedině s pomerančem a místo rozmarýnu provensálské bylinky. Kdyby se vám to stalo také, klidně dejte 4 plátky pomeranče, dva navrch a dva dospod. Mňam
Geniální, rychlé, jednoduché a minimun špinavého nádobí. Dala jsem steakové koření (nebo koření na rybu) a mohu jen doporučit.
Také jsem zkusila, jako koření tymián, jinak dle receptu a byl výborný.
Výborný recept a jednoduchý!
Taky musím napsat chválu. Ryby moc nemusim, ale tenhle losos mi chutnal. Dala jsem tam místo větvičky rozmarýnu rozmarýn mletý, trochu jsem se bála, aby tam nebyl moc cítit, ale v pohodě. Příště ho tam možná zkusím dát i více.Možná by se tam hodilo i trochu česneku, ale opravdu s rozumem:)Jako přílohu jsem dala zapákané špenátové brambory a opravdu chutné.
Moc moc dobré.Sice jsem dala místo větvičky rozmárýnu sušený,ale taky bylo to moc dobré.Super recept.
Měla jsem strach z čerstvého rozmarýnu,ale dopadlo to dobře,šmákli jsme si..dávám 1
já jsem dala na toho lososa hořtici kečup a na to zázvor do toho lososa jsem dala salát tatarku a osmaženou veku v česneku fakt super!!!!!!!!!!!!!!
Moc dobré i bez rozmarýnu.Dávám za 1.
Vynikající!!! Kousky lososa v alobalu jsem položil na plech a k tomu jsem na plech položil na kostičky nakrájené brambory a pekl jsem to společně, opravdu výtečné!!
Výborné. Neměla jsem rozmarýn, tak bylo bez něj, ale i tak to bylo skvělé a vynikla chu´t lososa.
Vynikající a pestré, dle fantazie chuti rodinných členů, každý kousek s jinou bylinkou (petrželka, bazalka, máta, rozmarýn,...), super!!!
Dobrý den,mám dotaz,nemám rozmarýn,lze něčím nahradit?!Doba pečení 15-20min.+ předehřátí trouby nebo bez předehřátí?!Díky za radu!
skvělý jídlo, už jsem takhle lososa připravovala 2-3x a fakt super!!!
uzany recept! vrele doporucuji!!!! rychle, pekne na pohled a hlavne lahodne. podavala jsem s br.kasi. pratele byli nadseni!!!! zkuste nebudete litovat
fakt dobrej recept...hlavně rychlá příprava...a zvládne to i totální amatér=)
Super výborná, rychlá a velmi chutá záležitost!!!
pro kdji> kazda kuchyne je nezdrava, pokud zdrave varit nechcete a neumite. Ja ziji v Anglii nekolik let a myslim si, ze v nasi rodine se ji jen zdrave. I kdyz tim nerikam, ze si jednou za cas nedame take-a-way:o]My nejradeji lososa s koprovou omackou...
Vynikající! Pochoutka! Díky za tip!
Vařím to malým dětem (batolatum) v Anglii. Do alobalu jen lososa, polit mlekem, zabalit, 15-20 min. S bramborovou kasi. Detem moc chutna, pritom je to jednoduche a hlavne ZDRAVE! (coz jinak angl. kuchyne moc neni...)
Výborné! Vždycky jsme lososa pekli jen tak vcelku v troubě, ale nikdy to nebylo ono. Díky tomu alobalu to bylo šťavnaté a všechny ingredience se harmonicky prolínaly.
je to super ta větvička rozmarýnu to mu dává šmrnc...ssss to je pochoutka.
Priste to zkuste zabalit do listkoveho testa/misto alobalu/