• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

autor: Peckyova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g losos
    • 250
      ml smetana
    • 25
      g sůl
    • 100
      g česnek
    • 120
      g olivový olej
    • 10
      g hladká mouka
    • 10
      g petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova.
2
Mezitím na rozpálenou pánev nalijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, necháme projít varem.
3
Zaprášíme moukou a provaříme asi 15 minut, dochucujeme solí.
4
Ihned podáváme. Jednotlivé porce přeléváme z půlky omáčkou na talíři a zdobíme petrželovou natí
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VeVerunka | 10. 5. 2012 21:31

    Úžasné. Do omáčky jsem přidala žampiony, cibulku a pažitku a nebylo třeba ani moouky. Doporučuji

  • mishanecka | 7. 2. 2012 19:54

    Losos byl dobrý.

  • LenkaJ | 28. 8. 2011 15:17

    Moooc jsme si pochutnali - soli stačí lžička a česneku 3 stroužky (samozřejmě českého :-)

  • nikolh
    nikolh | 23. 4. 2011 16:03

    jednoduche a vyborne

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:34

    Tedy parboiled rýži, pardon, mám ruce po operaci karpálů, a pořád se mi trochu pletou prsty.

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:33

    Výborný recept, jelikož jsme teď pořád měli brambory, udělala jsem omáčky více, uvařila parbouiled rýži, a i tu jsem trochu polila omáčkou. A bylo to dobré!

  • Iveta Janatová | 20. 2. 2008 12:50

    Zkusila jsem to udělat k obědu a bylo dobré.

  • Standa | 6. 10. 2007 13:27

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Jana V. | 7. 2. 2007 02:04

    Dělám něco podobného také,jen dávám do omáčky žampiony a trochu cibulky.Losos musí být pěkně do zlatova upečený,žádné výrazné koření netřeba,sůl stačí.Na omáčku nechám zesklovatět cibulku na jemno nakrájenou,pak plátky žampionů opéct,nepodlévat!Po opečení zalít šlehačkou,nechat provařit,jemně osolit.Plátky opečeného lososa dáme na talíř,mírně polejeme omáčkou a podáváme nejlépe s bramborami.Můžete použít i krokety nebo hranolky.Vynikající.

  • Hana Rožníčková | 31. 1. 2007 10:01

    Je dobré lososa před přípravou trochu pokapat citronovou sťávou. Dělám něco podobného, jen kupuji chlazené filety, jsou bez kostí. Mouku nedávám, ale přidám tavený sýr, ten zahustí smetanu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Losos Olivový olej Petrželová nať Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou

Brokolice s těstovinami a sýrovou…

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Houby na kyselo bez zavařování

Houby na kyselo bez zavařování

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Jablečné koláčky

Jablečné koláčky

Švestkové knedlíky II.

Švestkové knedlíky II.

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Květáková (brokolicová) rýže

Květáková (brokolicová) rýže

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
33
Mňamka - co dům dal
Mňamka - co dům dal
32
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Ořechoví šnečci - rychle…
26
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Vanilkové rohlíčky z…
26
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Exmanželka Trojana Klára: Rozvod jí zachránil život! Bolela ji krev v těle

Exmanželka Trojana Klára: Rozvod jí zachránil život! Bolela ji krev v těle

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Losos s restovanou zeleninou
Losos s restovanou zeleninou
Losos s růžičkovou kapustou a bramborovou kaší
Losos s růžičkovou kapustou a…
Losos se smetanou a kaviárem
Losos se smetanou a kaviárem
Losos v alobalu
Losos v alobalu
Losos v koprové marinádě s bramborovou kaší s pohankou
Losos v koprové marinádě s bramborovou…
Losos v ořechovém kabátku
Losos v ořechovém kabátku
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact