• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

autor: Peckyova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g losos
    • 250
      ml smetana
    • 25
      g sůl
    • 100
      g česnek
    • 120
      g olivový olej
    • 10
      g hladká mouka
    • 10
      g petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova.
2
Mezitím na rozpálenou pánev nalijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, necháme projít varem.
3
Zaprášíme moukou a provaříme asi 15 minut, dochucujeme solí.
4
Ihned podáváme. Jednotlivé porce přeléváme z půlky omáčkou na talíři a zdobíme petrželovou natí
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VeVerunka | 10. 5. 2012 21:31

    Úžasné. Do omáčky jsem přidala žampiony, cibulku a pažitku a nebylo třeba ani moouky. Doporučuji

  • mishanecka | 7. 2. 2012 19:54

    Losos byl dobrý.

  • LenkaJ | 28. 8. 2011 15:17

    Moooc jsme si pochutnali - soli stačí lžička a česneku 3 stroužky (samozřejmě českého :-)

  • nikolh
    nikolh | 23. 4. 2011 16:03

    jednoduche a vyborne

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:34

    Tedy parboiled rýži, pardon, mám ruce po operaci karpálů, a pořád se mi trochu pletou prsty.

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:33

    Výborný recept, jelikož jsme teď pořád měli brambory, udělala jsem omáčky více, uvařila parbouiled rýži, a i tu jsem trochu polila omáčkou. A bylo to dobré!

  • Iveta Janatová | 20. 2. 2008 12:50

    Zkusila jsem to udělat k obědu a bylo dobré.

  • Standa | 6. 10. 2007 13:27

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Jana V. | 7. 2. 2007 02:04

    Dělám něco podobného také,jen dávám do omáčky žampiony a trochu cibulky.Losos musí být pěkně do zlatova upečený,žádné výrazné koření netřeba,sůl stačí.Na omáčku nechám zesklovatět cibulku na jemno nakrájenou,pak plátky žampionů opéct,nepodlévat!Po opečení zalít šlehačkou,nechat provařit,jemně osolit.Plátky opečeného lososa dáme na talíř,mírně polejeme omáčkou a podáváme nejlépe s bramborami.Můžete použít i krokety nebo hranolky.Vynikající.

  • Hana Rožníčková | 31. 1. 2007 10:01

    Je dobré lososa před přípravou trochu pokapat citronovou sťávou. Dělám něco podobného, jen kupuji chlazené filety, jsou bez kostí. Mouku nedávám, ale přidám tavený sýr, ten zahustí smetanu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Losos Olivový olej Petrželová nať Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Cuketovo-čokoládový koláč

Cuketovo-čokoládový koláč

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

97
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
90
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
71
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
54
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
43
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Losos s restovanou zeleninou
Losos s restovanou zeleninou
Losos s růžičkovou kapustou a bramborovou kaší
Losos s růžičkovou kapustou a…
Losos se smetanou a kaviárem
Losos se smetanou a kaviárem
Losos v alobalu
Losos v alobalu
Losos v koprové marinádě s bramborovou kaší s pohankou
Losos v koprové marinádě s bramborovou…
Losos v ořechovém kabátku
Losos v ořechovém kabátku
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact