• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

autor: Peckyova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g losos
    • 250
      ml smetana
    • 25
      g sůl
    • 100
      g česnek
    • 120
      g olivový olej
    • 10
      g hladká mouka
    • 10
      g petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova.
2
Mezitím na rozpálenou pánev nalijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, necháme projít varem.
3
Zaprášíme moukou a provaříme asi 15 minut, dochucujeme solí.
4
Ihned podáváme. Jednotlivé porce přeléváme z půlky omáčkou na talíři a zdobíme petrželovou natí
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VeVerunka | 10. 5. 2012 21:31

    Úžasné. Do omáčky jsem přidala žampiony, cibulku a pažitku a nebylo třeba ani moouky. Doporučuji

  • mishanecka | 7. 2. 2012 19:54

    Losos byl dobrý.

  • LenkaJ | 28. 8. 2011 15:17

    Moooc jsme si pochutnali - soli stačí lžička a česneku 3 stroužky (samozřejmě českého :-)

  • nikolh
    nikolh | 23. 4. 2011 16:03

    jednoduche a vyborne

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:34

    Tedy parboiled rýži, pardon, mám ruce po operaci karpálů, a pořád se mi trochu pletou prsty.

  • Miloslava Odvářková | 27. 5. 2010 13:33

    Výborný recept, jelikož jsme teď pořád měli brambory, udělala jsem omáčky více, uvařila parbouiled rýži, a i tu jsem trochu polila omáčkou. A bylo to dobré!

  • Iveta Janatová | 20. 2. 2008 12:50

    Zkusila jsem to udělat k obědu a bylo dobré.

  • Standa | 6. 10. 2007 13:27

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Jana V. | 7. 2. 2007 02:04

    Dělám něco podobného také,jen dávám do omáčky žampiony a trochu cibulky.Losos musí být pěkně do zlatova upečený,žádné výrazné koření netřeba,sůl stačí.Na omáčku nechám zesklovatět cibulku na jemno nakrájenou,pak plátky žampionů opéct,nepodlévat!Po opečení zalít šlehačkou,nechat provařit,jemně osolit.Plátky opečeného lososa dáme na talíř,mírně polejeme omáčkou a podáváme nejlépe s bramborami.Můžete použít i krokety nebo hranolky.Vynikající.

  • Hana Rožníčková | 31. 1. 2007 10:01

    Je dobré lososa před přípravou trochu pokapat citronovou sťávou. Dělám něco podobného, jen kupuji chlazené filety, jsou bez kostí. Mouku nedávám, ale přidám tavený sýr, ten zahustí smetanu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Losos Olivový olej Petrželová nať Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Rychlá směs na špagety

Rychlá směs na špagety

Vinná klobása v bramboráku

Vinná klobása v bramboráku

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

91
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
81
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
72
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
60
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
40
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Losos s restovanou zeleninou
Losos s restovanou zeleninou
Losos s růžičkovou kapustou a bramborovou kaší
Losos s růžičkovou kapustou a…
Losos se smetanou a kaviárem
Losos se smetanou a kaviárem
Losos v alobalu
Losos v alobalu
Losos v koprové marinádě s bramborovou kaší s pohankou
Losos v koprové marinádě s bramborovou…
Losos v ořechovém kabátku
Losos v ořechovém kabátku
  • Recepty.cz
  • Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact