Úžasné. Do omáčky jsem přidala žampiony, cibulku a pažitku a nebylo třeba ani moouky. Doporučuji
Moooc jsme si pochutnali - soli stačí lžička a česneku 3 stroužky (samozřejmě českého :-)
Tedy parboiled rýži, pardon, mám ruce po operaci karpálů, a pořád se mi trochu pletou prsty.
Výborný recept, jelikož jsme teď pořád měli brambory, udělala jsem omáčky více, uvařila parbouiled rýži, a i tu jsem trochu polila omáčkou. A bylo to dobré!
Zkusila jsem to udělat k obědu a bylo dobré.
Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!
Dělám něco podobného také,jen dávám do omáčky žampiony a trochu cibulky.Losos musí být pěkně do zlatova upečený,žádné výrazné koření netřeba,sůl stačí.Na omáčku nechám zesklovatět cibulku na jemno nakrájenou,pak plátky žampionů opéct,nepodlévat!Po opečení zalít šlehačkou,nechat provařit,jemně osolit.Plátky opečeného lososa dáme na talíř,mírně polejeme omáčkou a podáváme nejlépe s bramborami.Můžete použít i krokety nebo hranolky.Vynikající.
Je dobré lososa před přípravou trochu pokapat citronovou sťávou. Dělám něco podobného, jen kupuji chlazené filety, jsou bez kostí. Mouku nedávám, ale přidám tavený sýr, ten zahustí smetanu.