• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos bez kůže
    • citron
    • bylinková sůl
    • bylinky
    • těstoviny
    • špenát
    • žampiony
    • 100
      ml mléko
    • tavený sýr
    • sýr
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme pést do trouby (předehřáté), asi na 15 minut. Uvaříme těstoviny.
2
Omáčka: osmahneme cibuli, přidáme špenát, přidáme mléko, tavený sýr, česnek, osolíme, možno přidat pokrájený žampion. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí a omáčka je hladká. Kdo si nehlídá kalorie může např. zahustit jíškou, ale dle mého názoru je to zbytečné.
3
Na talíř nandáme těstoviny, přelijeme omáčkou, navrh dáme lososa a posypeme sýrem. K podávání doporučuji zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Kreuziger | 16. 11. 2008 18:18

    Dobré to bylo. Akorát jsem zrovna u nás na maloměstě nesehnal listový špenát. A poněvadž jsem měl hlad i všechny ostatní ingredience, hodil jsem tam místo špenátu brokolici. Jak říkám, dobré to bylo :) Uvařil jsem to přítelkyni a mělo to úspěch.

  • Jana V. | 22. 11. 2006 07:59

    Tohle dělám bez česneku a špenátu,nezahušťuji ničím,a je to výborné!Jen žampionů dávám trochu víc.S lososem pěkně opečeným je to delikatesa.

  • Lenik | 21. 11. 2006 20:03

    Vynikající i nám to chutnalo, tak že jsme ani nedýchali:-)

  • Lenik | 14. 11. 2006 12:59

    Opravdu vynikajíící!!!!!!!I u nás to píši do TOP jídel, všem chutnalo a naoko to vypadá prostě , jako z hotelu!!!Není se za co stydět.Jednoduchý, výborný a krásný papání.

  • Lída | 15. 4. 2006 15:01

    Je to vynikající!!přidala jsem ještě rostlinnou smetanu s příchutí uzeného lososa od firmy CHef (nejak tak, hlavne je z hlediska obezity lepší). A bylo tu úžasnéééééééé

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinková sůl Bylinky Česnek Cibule Citron Losos bez kůže Mléko Špenát Sýr Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Ostrá papriková krémová polévka

Ostrá papriková krémová polévka

Domácí koblížky od babičky

Domácí koblížky od babičky

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

329
Campari Orange Passion
Campari Orange Passion
127
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…
111
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
82
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na…
62
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact