Pekáč vymažeme olejem, na dno položíme osoleného a okořeněného grilovacím kořením lososa, zasypeme na hrubší plátky nakrajenými žampiony, posypeme kořením na ryby a trochu osolíme. Přídáme nasekanou bazalku, zalejeme šlehačkou a dáme zapéct do trouby.
2
Podáváme s brambory, hranolky nebo americkými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
pepa
|4. 1. 2016 16:02
proč k lososu dáváte všichni takovej hnus jako je grilovací koření atd ??? to bych si rade dal feferonkovou šlehačku takovej humus lidi losos je král ryb to neni šlichta jako kapr :'( O:-)
Gabi
|18. 8. 2006 13:21
Milá Lenko,sladkou šlehačku k rybě určitě né,prostě je třeba použít smetanu ke šlehání,já jsem recept vyzkoušela a je výborný!
Lenka Keprdova
|9. 8. 2006 14:54
No k tomuto receptu-losos dobry,co by taky slo zkazit na vybornem lososim mase,ale omacka z zampionu a slehacky pusobila takovym nedodelanym dojmem,maso uz bylo davno udelane,zampiony tvrde,no neda se rict ze bychom si moc pochutnali. A v receptu taky chybi jaka slehacka se ma pouzit...