Na zpěněném másle z obou stran osmahneme plátky lososa, lehce osolíme a opepříme, přidáme švestkovou omáčku a lehce podusíme. Poté zalejeme troškou whiskey a začneme flambovat (zapálíme pokrm)! Po úplném uhasnutí plamene, podáváme s vařenou rýží spojenou s hráškem a vařenými vejci (nasekanými na jemno).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
P
|2. 10. 2011 15:07
Uplne ta nejjednodussi je z povidel rozredenych vyvarem. Mozno pridat koreni a citronovou kuru.
Anonym
|16. 10. 2007 17:32
dal jsem tam misto svestkove , angrestovou a jeste lepsi
Evík
|20. 5. 2007 14:53
vitana prodává trochu whiskey, lososa a švestkovou omáčku v jednom balení? Švestková omáčka je běžně k dostání v supermarketech od různých firem. Pro mě úžasný recept, dávám 1!