• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Losos na francouzský způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos Plátky - podle počtu osob
    • 1
      ks limetka
    • petrželka Čerstvá
    • brambory Na přílohu
    • 1
      ks pórek
    • 250
      g žampiony
    • rostlinný olej
    • sůl
    • kmín
    • koriandr
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn.
2
Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
3
<BR>Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařeného brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 3. 2015 19:29

    Vynikající!

  • Milada | 10. 11. 2007 11:55

    Dobrý den, chci se zeptat na kolik stupňů se to peče a jak dlouho?

  • Jana | 16. 10. 2007 18:32

    Nemělo to chybu!!

  • Standa | 6. 10. 2007 13:13

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Petra a Martin | 23. 6. 2007 16:40

    Bylo to fakt úžasné! Děkujeme z inspiraci!

  • Alena | 15. 11. 2006 12:07

    vyzkoušela jsem, je to opravdu výborné,jen jsem neměla čerstvé bylinky, tak jsem použila sušené i tak to všem chutnalo

  • Anonym | 7. 7. 2006 09:13

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koriandr Limetka Losos Máslo Petrželka Pórek Rostlinný olej Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Koláček z pohanky

Koláček z pohanky

Sušenky

Sušenky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

49
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
31
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
17
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
16
Slaný koláč 2 v 1
Slaný koláč 2 v 1

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
Losos a krémové citronové brambory
Losos a krémové citronové brambory
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos na grilu
Losos na grilu
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami
Losos na másle a limetách se…
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s restovanou zeleninou
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact