• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Losos na francouzský způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos Plátky - podle počtu osob
    • 1
      ks limetka
    • petrželka Čerstvá
    • brambory Na přílohu
    • 1
      ks pórek
    • 250
      g žampiony
    • rostlinný olej
    • sůl
    • kmín
    • koriandr
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn.
2
Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
3
<BR>Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařeného brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 3. 2015 19:29

    Vynikající!

  • Milada | 10. 11. 2007 11:55

    Dobrý den, chci se zeptat na kolik stupňů se to peče a jak dlouho?

  • Jana | 16. 10. 2007 18:32

    Nemělo to chybu!!

  • Standa | 6. 10. 2007 13:13

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Petra a Martin | 23. 6. 2007 16:40

    Bylo to fakt úžasné! Děkujeme z inspiraci!

  • Alena | 15. 11. 2006 12:07

    vyzkoušela jsem, je to opravdu výborné,jen jsem neměla čerstvé bylinky, tak jsem použila sušené i tak to všem chutnalo

  • Anonym | 7. 7. 2006 09:13

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koriandr Limetka Losos Máslo Petrželka Pórek Rostlinný olej Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Boršč

Boršč

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
24
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Náročná léčba rakoviny Laďky Něrgešové (49): 18 hodin denně s helmou na hlavě!

Náročná léčba rakoviny Laďky Něrgešové (49): 18 hodin denně s helmou na hlavě!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
Losos a krémové citronové brambory
Losos a krémové citronové brambory
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos na grilu
Losos na grilu
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami
Losos na másle a limetách se…
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s restovanou zeleninou
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact