• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Losos na francouzský způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
Losos na francouzský způsob
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos Plátky - podle počtu osob
    • 1
      ks limetka
    • petrželka Čerstvá
    • brambory Na přílohu
    • 1
      ks pórek
    • 250
      g žampiony
    • rostlinný olej
    • sůl
    • kmín
    • koriandr
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn.
2
Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
3
<BR>Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařeného brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 3. 2015 19:29

    Vynikající!

  • Milada | 10. 11. 2007 11:55

    Dobrý den, chci se zeptat na kolik stupňů se to peče a jak dlouho?

  • Jana | 16. 10. 2007 18:32

    Nemělo to chybu!!

  • Standa | 6. 10. 2007 13:13

    Dobrý den,prosím Vás, potřeboval bych zjistit na kolik porcí je tento recept uveden. Je to pro mě velice důležité, týká se to mé maturitní práce. Předem Vám mockrát děkuji za odpověď!

  • Petra a Martin | 23. 6. 2007 16:40

    Bylo to fakt úžasné! Děkujeme z inspiraci!

  • Alena | 15. 11. 2006 12:07

    vyzkoušela jsem, je to opravdu výborné,jen jsem neměla čerstvé bylinky, tak jsem použila sušené i tak to všem chutnalo

  • Anonym | 7. 7. 2006 09:13

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koriandr Limetka Losos Máslo Petrželka Pórek Rostlinný olej Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pomazánka z vařeného masa

Pomazánka z vařeného masa

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Sušenky

Sušenky

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
Pstruzi s bylinkami,…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
21
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
Losos a krémové citronové brambory
Losos a krémové citronové brambory
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Losos na grilu
Losos na grilu
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami
Losos na másle a limetách se…
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s restovanou zeleninou
  • Recepty.cz
  • Losos na francouzský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact