• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Lokšanka v troubě

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lokšanka v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček makaróny nebo špagety
    • 500
      g mleté maso nebo zbytky tepelně upraveného masa
    • 1
      plechovka fazolové lusky sterilované
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce kečup - jemný nebo protlak
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo podobná směs
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • koření podle chuti - např. provensálské, paprika,prpř, kari, muškátový oříšek, atd...
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Masová směs: na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme mleté nebo nakrájené maso (zpočátku jsme dávali masovou konzervu, nejlépe hovězí ve vlastní šťávě - dnes se však konzervy strašně zhoršily, takže raději maso). Doplníme kečupem nebo protlakem, přidáme rajčata, šťávu z konzervovaných lusků a podusíme. Osolíme a okořeníme podle chuti.
2
Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme nepříliš doměkka uvařené těstoviny a rozložíme na ně fazolky. Zalijeme masovou směsí a poklademe kousky sterilované zeleniny. Hustě posypeme strouhaným sýrem, který ještě můžeme poprášit kořením (paprika, curry, pepř). Zapečeme v troubě.
3
Původní recept pochází z německého časopisu. Jídlo zde mělo název Nedělní Eintopf. Jeho objevitel ho přejmenoval - je to historka hodná historek názvů paní Airan.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 9. 11. 2006 08:05

    Mně připadá, že všechny konzervy jsou nepovedený lančmít, ať je to maso ve vlastní šťávě, opravdu lančmít nebo třeba párky. Cítím v tom spoustu buchty a když si člověk připočte konzervační prostředky, tak vypouštím konzervy i v létě. Přece nebudu jíst u moře, kde je spousta čerstvé zeleniny, ryby něco takového!

  • Jana Z | 8. 11. 2006 19:29

    Di, s těma konzervama máte 100% pravdu, taky už nepoužívám a receptík je vynikající, vyzkouším co nejdříve.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 11. 2006 10:23

    Ještě, že už za chvíli jdu na oběd, tolik lákadel tady dneska...:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Německo Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolové lusky Kečup - jemný Koření Makaróny Máslo Mleté maso Olej Rajčata Sůl Sýr Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Bylinková bageta

Bylinková bageta

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
42
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
41
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
32
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
20
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact