• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Lokšanka v troubě

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lokšanka v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček makaróny nebo špagety
    • 500
      g mleté maso nebo zbytky tepelně upraveného masa
    • 1
      plechovka fazolové lusky sterilované
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce kečup - jemný nebo protlak
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo podobná směs
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • koření podle chuti - např. provensálské, paprika,prpř, kari, muškátový oříšek, atd...
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Masová směs: na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme mleté nebo nakrájené maso (zpočátku jsme dávali masovou konzervu, nejlépe hovězí ve vlastní šťávě - dnes se však konzervy strašně zhoršily, takže raději maso). Doplníme kečupem nebo protlakem, přidáme rajčata, šťávu z konzervovaných lusků a podusíme. Osolíme a okořeníme podle chuti.
2
Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme nepříliš doměkka uvařené těstoviny a rozložíme na ně fazolky. Zalijeme masovou směsí a poklademe kousky sterilované zeleniny. Hustě posypeme strouhaným sýrem, který ještě můžeme poprášit kořením (paprika, curry, pepř). Zapečeme v troubě.
3
Původní recept pochází z německého časopisu. Jídlo zde mělo název Nedělní Eintopf. Jeho objevitel ho přejmenoval - je to historka hodná historek názvů paní Airan.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 9. 11. 2006 08:05

    Mně připadá, že všechny konzervy jsou nepovedený lančmít, ať je to maso ve vlastní šťávě, opravdu lančmít nebo třeba párky. Cítím v tom spoustu buchty a když si člověk připočte konzervační prostředky, tak vypouštím konzervy i v létě. Přece nebudu jíst u moře, kde je spousta čerstvé zeleniny, ryby něco takového!

  • Jana Z | 8. 11. 2006 19:29

    Di, s těma konzervama máte 100% pravdu, taky už nepoužívám a receptík je vynikající, vyzkouším co nejdříve.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 11. 2006 10:23

    Ještě, že už za chvíli jdu na oběd, tolik lákadel tady dneska...:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Německo Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolové lusky Kečup - jemný Koření Makaróny Máslo Mleté maso Olej Rajčata Sůl Sýr Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Maďarská rybí polévka

Maďarská rybí polévka

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Caesar salát

Caesar salát

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

109
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
58
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
51
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
45
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…
42
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
AHA.cz Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ženy.cz Robbie Williams LIVE? Rozhodně, Vídeň, víno a víkend, na který se nezapomíná

Robbie Williams LIVE? Rozhodně, Vídeň, víno a víkend, na který se nezapomíná

Blesk.cz Umíral s miláčkem Hollywoodu, teď se herec Kajetán Písařovic v kolonii chystá na zimu

Umíral s miláčkem Hollywoodu, teď se herec Kajetán Písařovic v kolonii chystá na zimu

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact